2bebee1anne Haftamda kontrol için gittim nst de sancım çıkınca doktor doğumhanede yatış verdi.Muayene oldum açıklığım vardı yatışım yapıldı doktorları ebeleri çok ilgiliydi ben çok memnun kaldım. Doğumhanede odalar tek kişilik refakatçi alınıyor doğum için orda bekliyosunuz nst ve muayene için arada doktor ebe geliyor yapman gerekenleri söylüyor . Yaklaşık 3 saat bekledim ben suyum gelmesi için ama gelmedi 12 de doktor gelip suyu boşalttı sancılarım daha da şiddetlenmişti sonra baskılı sancı hissetmeye başlayınca gelip aldılar doğum odasına gittik saat 02:05 de bebeğimi kucağıma almıştım.Özelde de doğum yapmış biri olarak bir fark göremedim çok çok ilgiliydiler belki fazlası bile vardır boşuna özele o kadar para vermeye gerek yok.
Aleynax Şuan 35 haftalık araklı devlet hastanesinde takipliyim ama burda normal doğum olmuyor doğumum başlayınca numuneye gidilcek her türlü , bi sıkıntı olur mu zaten o esnada hangi nöbetci doktor varsa o yapıyormuş sanırım doğumu
Seyma5461 Aleynax merhaba bende 30. Haftadayım Araklı’da gidiyorum doktora normal doğum olmadığını bilmiyordum orda
Aleynax Seyma5461 Hidayet bey sezeryan yapıyormuş sadece numune hastaneside hangi doktora gidersen git doğum esnasında hangi doktor nöbetçiyse o yapıyormuş ben öyle duydum
Tgbaaygn Aleynax normal doğumu ebeler yapıyor doktorlar değil doktor sadece kontrol etmeye geliyor yani doğum ebelerde ve çok ilgililer bende doğumu orda yaptım
nurluu Tgbaaygn ne zaman yaptınız acaba doğumu bana da numuneyi önermediler özele git falan dediler hep