Izm123 Kızlar doğumdan 2 gün önce seffaf renginde sümüksü nişanım geldi. Nişan gelmeden önce o gece çok siddetli sancim vardi. Ertesi günde yine sanciyla uyandim pıhtı şeklinde kanamam başlamıştı. Ve akintim kanlı geliyordu sürekli. Hasteney gittim açılmam yok diye beni eve geri gonderdiler. Bu sefer yine sancılar başladı ama sinir olmuştum artik son ana gelinceye kadar gitmeyecektim hastaneye neyse. Gündüz adet sancisi dediğim ağrılar gelmeye başladı. Ama abartilcak derecede değildi. Sadece dakikasi dakikasina tutmasada düzenli geliyordu. Bende doğum sancisi olsa daha şiddetli olur heralde dedim ve bekledim aksama doğru dozu artmaya başladı. Danışman ebemle telefonda konuşurken bi anda bacaklarim islandi. Ve sadece sanirim suyum geldi diye bildim o an. Hastsneye gittim 2 parmak acilmam vardi. Nstde çok sancı cikmamis ama ben inanilmaz sanci çekmeye başladım. Ve belden geldiği için sancislr ne zaman hangi dakika baslicak artık biliyordum. O saatler çok kötü rabbim kimseye yasatmasin. Beni yatış yaptilar. Acilman çok az doğurmani beklemiyoruz ama ne olur ne olmaz dediler. Ben odaya gectim. Sancilarim geliyor allahım ben kendimi yerlere atiyorum artik ayakkabilarimi cikardim odada corapla geziyorum saga sola atiyorum kendimi. Benim ağrılarım dayanilmaz noktaya geldi artik ağlamaya baslicaktim.tuvaletim geldi gibi hissettim gittim yok ama büyük abdestimin geldiğine emindim. Sonra hemşireye ben dayanamiyorum bayilicam dedim bu arada bunalr odaya gectikten 1.5 saat sonra oldu. Hemşire acilmama bakti inanamadi 10 cm olmuş 1.5 saatte beni hemen doğum masasina aldilar bende şok icindeydim. Bana çok yardimci oldular bagirmadan nefes kontrolu yaparak 3 ikinmada dogurdum. O an çıktıktan sonra sadece artik bitsin diyorsun gelsin artık. Rabbim kimseyi bu yolda koyamsin kizlar bi ara sezaryan isteyecektim o dereceye geldim ama sonunda başardım hemde çok kısa sürede🎈🎉🎊😍
Buseamaikizlerburcu Izm123 bende doguramicam diyorum insallah dogururum ya artik :) bi an once kavusmk istiyrum ama oglum istemiyor gelmek
Tostosunannesi Izm123 Yaa canım doğurdun muu 😍😍 Aynı gün gelen benim akıntı senin nişan olan günden hatirliyosaan 😍😍 Cok mutlu oldum canim benim Allah anali babali büyütsün darisi bize insallah
Buseamaikizlerburcu Ayy canim bi amda nasil 10 cm olmus masallah ya rabbim anali babali buyutsun gozun aydin darisi bana insallah kac haftalikti dogum yaptin ? 38+2 yim bn 1 cm acilmam var ama sanci filan yok
Izm123 Buseamaikizlerburcu 39+2 ydi çok siddetliydi sancim agridan bayilcatim bi anda siddet artinca acildi hurma cok yedim onun faydais heralde😀
dyg1606 Izm123 gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insallah canm. Hurmayi kac haftalkken yemeye basladiniz ve kac tane nasil yediniz
Izm123 Fhryhsn Fhryhsn sancilar kesinlikle o sancilar bitip 10 cm acilinca is bitiyo ben ölcem sandim acidan
Tostosunannesi Izm123 Cok şükür canim bizede nasip olsun insallah 💕 Yok bizde 34+4üz cuma günü urolojiye gidicem bobrek genislemem var fazlasiyla bebisi erken alicaklar ama bakalim nolucak 🤷♀️
Izm123 Tostosunannesi rabbim hayirlisini versin cektigimzi herseye degiyo ama iste sabir etmek lazim😊
cevizci Izm123 😊Maşallah zor başlayıp kolayca bitmiş. Rabbim bizim gibi bekleyenlere de kolay doğum nasip etsin. Evladınızı da sizlere hayırlı eylesin 🤲
Izm123 cevizci evet bitmicek sanarken bi anda doğum masasinda buldum kendimi benden önce gelenler hala sanci gelmesini bekliyorlar ama sonu herseye değer