bebilique Annem kardeşim ve benim karnındayken nerdeyse kıpırdamadığımızı söylüyor, bizimki maşallah epey kımıl kımıl 😀 özellikle elimi koyduğumda hemen art arda tekmeliyor… sizinkiler nasıldı doğunca da hareketli oldular mı?
motherlove bebilique 32+4 yazıyorum benim bebeğimde aşırı hareketli karnımda da böyle hiç durmuyor ilk oğlumda hatırlamıyorum bu kadar artık korkuyorum bazen hiç uyumuyo sanki karnımda 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ hep sağa sola karnım sert hep midem yanıyor
Busssx bebilique Evet oğlum 24 saat neredeyse tetikte gibi hareket ederdi şimdi de 1 dk yerinde oturduğunu gören olmamıştır 😂
Olivia bebilique ya benimde öyle 3 gebeliğim iki oğlum var onlar bu kadar hareketli değildi karnimda . Şuan kız bekliyorum bütün gün hareket halinde nerdeyse maşallah ama insan bı tedirgin olmuyor değil 😀 rahatsız olduğu bı durum mu var acaba diye düşünüyorum
minikmucizeemaak bebilique Gündüz çok az hareketliydi, geceleri ben hissetmiyordum ama eşim hep tekmeliyor diyordu. 24 günlük oldu gündüzleri uyuyor geceleri uyutmuyor 😂
bebilique motherlove ben de 30+1 im, gece ve sabah erken saatlerde top sektiriyor resmen 😄 biz küçükken de çok uysalmışız acaba alakası var mıdır merak ettim.
motherlove bebilique Benim ilk oğlum erken doğdu o yüzden kolikti bağırsakları tam gelişmedi o yüzden 1 yaşa kadar çok zorlandım ama şuan çok akıllı hareketli ama söz dinleyen bir çocuk inşallah bu uslu olur bebekliği diyeceğim ama niyeyse bu ilk oğlumudan daha hareketli gibi hissediyorum 😆😆
Melike_4949 minikmucizeemaak benim gündüz çok hareketli gece uyuyor inşallah doğumdan sonra da geceleri uyur 😅😅
tunasmom bebilique Evet doğurmuş biri olarak söylüyorum karnımdayken sabah akşam fark etmeksiniz hiç durmayan oğlum doğdu hala aynı ne eli duruyo ne ayağı aahahahaa
minikmucizeemaak Melike_4949 Ay inşAllah en önemlisi o gece uykusu ya, 40 dan sonra değişir diyen çok tek ümidim o. Geceleri uyuyalım gündüzleri oturalım 😂
Melike_4949 minikmucizeemaak evet öyle diyorlar ama inşallah öyle olmaz da geceleri uyur yoksa pertim çıkar 😅😅
Emosss51 bebilique 21 haftalik olduk hiç durmuyor sürekli kıpraşıyor tekme atıyor. Daha şimdiden böyleyse eyvah diyorum . Büyük ihtimal doğunca da yaramaz olur gibi geliyor. 😃
Hatice--- bebilique kızım da çok hareketliydi suan tekrar hamileyim oğluş olacak nasipse o da aynı 18 haftasından bu yana kıpır kıpır Kızım suan 2.5 yaşında aynı yerinde durmaz hiç 😂😂
Kediannesi1 bebilique 32 haftalık doğurdum gece gündüz hareket ederdi ikizler sağ tarafta kızım vardı hiç durmazdı öyle böyle değil doğunca yoğun bakımı da birbirine katıyordu 34 günlük olduk 8 gündür benimle hala çok hareketli yani evet içerde neyse dışarda da odur 😀
minikmucizeemaak Melike_4949 İnan çıkıyor gözümden uyku akıyor Şuan ve heryerim ağrıyor nabacağız diye düşünüyorum 😴