AydanB Ben 5 haftalık hamileyim fakat acayip sinirleniyorum ve sinirlerime hakim olamıyorum bazen kendime bile şaşırıyorum benim gibi olan var mı? Nasıl üstesinden gelinir bilmiyorum 😔
Elifkedi AydanB eşin alttan alicak başka çaren yok maalesef çünkü elimizde degil.. bende oyleydim eşime kizmasam laf sokardim sana yine geldiler der susardi 😀
Migrenligebe AydanB ilk aylar hep oyle, asiri bi ofke hali, pismanlik, duygusallik, aglamalar, zirlamalar 😂 esinize durumunuzu anlatin, erkekler pek anlamiyor cunku. Zamanla o da alisacaktir ruh hallerinize
asilsmom Benn🙌🏽İlk 12 hafta acayip gerdindim benim eşimd alttan alan biri olmadigi icin baya zor gecireim o dönemi.. simdi 24 haftalik olduk nerdeyse suanda kaygılı bi dönemden geçiyorum 👀hamilelik zor iş😐🙏🏽
AydanB Cevaplarınız için çok teşekkür ederim eşim anlayışlı bir insan çok şükür destek olmaya çalışıyor fakat ben alttan alamıyorum inşallah bu durum çabuk düzelir. 🙏🏻
Seda54 AydanB bende de aşırı var canım o eşim yada biri birşey desin anında parlıyorum çileden çıkıyorum normalde de sinirli biriyim ama bu aşırı yani ne yapacam bilmiyorum bende 🤷♀️ 🤭🤔
AydanB Valla sakin kalmak gerek aslında ama hamilelikte zor biraz kendimizi tutmamız gerek yoksa etrafımızdakileri de kendimizden uzaklaştırırız Allah yardımcımız olsun zor iş 😕😉