066 Kızlar doğumum çok mu yakın korkuyorum biraz yaa öyle dıyorlar bebişin kafası asagıya ınmıs doğum pozısyonunu almış dedi doktor makat gelıslıydı Sımdı donmuş Ondanmı acaba
Eflinlina 066 bende sizinle ayni durumdayim 34 haftadayım ve bebeğim dönmütü son kontrolümde göbeğim aşağiya düşmüş diyorlar
fayting Ay aman boşverin söyleyenleri ya. Bir çok arkadaşımın göbeği hiç düşmedi 40 da doğurdular. Onlara da aaa senin göbeğin hiç düşmeden doğurmuşsun demişlerdir eminim 😀😂
GizeemArslaann 066 ya ben hiç anlamıyorum desem. Sanki karnım başından beri düşüktü. Erkek bebek, göbeğim hep öne doğru çıktı
GizeemArslaann 066 ama çevremde baya kişiden duydum göbeğin düşmüş diye. Ben hep gördüğüm için aynı geliyo olabilir.
Eylemyerlii Korkmayın benim de bebeğim hep aşağıda doğum pozisyonunda 37 haftadayım çok şükür bi sorun yok kötü şeyler düşünmeyin vallahi başımıza geliyor
066 fayting dusunmeyım yaa enfeksiyon var mantar var erken doğum rıskı var vallahı bu haftalara geldik şükür yanı bır selılde ımsallah 3 hafta daha sabrederse 🥰