Mevaninannesiii 7 haftalık gebeyim iki gündür çok fena sırtım ağrıyo yürüyemiyormmm. Böyle bişey başına gelen var mıı sebebini biliyomusunuz😦
Arasim Mevaninannesiii bebegin erkekmi Ben hamileyken bi bi hafta agridan oturamiyodum sicak su posetkeri var plastik o Yoksa 2 litrelik kola sisesinin icine sicak su koy sirtina koy ustune uzan ha sicak suyla agri fazlalasirsa ayni seyi soguk suyla yap cunku nisan vucudu deisiyo gecer sonra
enfla Mevaninannesiii doktora gıt sırtın mı bobreklern mı baksn karsıtırılıo bazn enfeksıyon olmasn mazaallahh
Ikrmels Bende o haftalarda hamileyken oluyordu hep dinlemiyordum ama dayanılmayacak kadar çok varsa doktoruna görün bence çünkü her ağrı bi olmuyor
cemre- Arasim canın sıcak cisimler rahme temas ettirmek doğru değil . Hele ki o erken dönemlerde . Sırt için de geçerli mi bilmiyorum . Bence arkadaş doktoruna danışsın sonra dediğinizi yapacaksa yapsın .
cemre- İlk zamanlarda öyle oluyor canım benimki sonradan geçti o ilk ay alışma süresi oluyor . Vücut neler neler çekiyor .
Arasim Mevaninannesiii mmm erkek genelde sirt agrisi yapiyomus hayirlisi rabbim en iyisini versin Ben Ole yaptim canim sen yinede doktora sor
_Hayriye_ Benimde ilk dönem öyle oluyordu suan 15 haftaligim halende var ama cok degil. Bence cogu hamilelerde olan birsey. Ama dayanamiyacak kadarsa herzaman önlemini alip doktora gidilmesi daha iyi.