Tugba_karadas Kızlar 23 kasımda kürtaj oldum bir haftadır sırtımda ve kasıklarımda ağrım vardı akıntım oluyodu kan tahlili verdim ve beta HCG değeri 10 çıktı hamilelik olabilir mi
AnneAdayi27_ Tugba_karadas kürtajdan sonra beta değerlerin sıfırlandı mı canım , eğer sıfırlandıysa hayırlı olsun gebeliğin çok başında gözüküyor ama takip et yine sen
Cgdmerl Tugba_karadas değerler hemen sıfırlanmaz benim 12 gün sonra 84.5 çıkmıştı. Doktorum zaten 3 ay sonra hamile kalırsın demişti yeni yumurta oluşumu için adet dönemi geçirmemiz gerekiyor zaten ben de hiç korunmamama rağmen tam 3. Ayda hamile olduğumu öğrenmiştim.
cutecik Tugba_karadas bende bir dış gebelik geçirdim operasyondan snra 2 hafta süreyle değerime bakıldı sıfırlandığını gördüğümz an bırakmştı doktor bakmayı sende öyle bişey bakılmadıysa belki ondan kalan bişeydir cnm umut vermek istemem en iyisini doktor söyler Allah güzel yazılar yazsın💕
Mucizemses Değerler anca 1 ay içinde sıfırlanıyor öyle demişti doktor bana bende 15 gün sonra kan verdiğimde betam yüksek çıkmıştı
Gecemavi Kürtajdan sonra değer 0 oldumu peki baktırdınız mi ? Normalde Beta 0.5ten sonra gebelik şüphesi deniyor 1hafta sonra tekrar baktırın yükselme var mı diye takipte olun
Tugba_karadas Kürtajdan sonra değerlerime tekrar baktırmadım kürtajdan sonra doktorum bir ay sonra kontrole gelirsin demişti tekrar değerlerime bakılmadı kasık ağrısı ve sırtım ağrıyodu akıntım oluyodu o şikayetle gittim acile kan tahlili yaptılar
Gecemavi Tugba_karadas 26 kasimdan 15 gün sonra ilişki oldu dediniz yani zmaan dilimi çok kısa şuan olsa bile zaten hemen çıkmaz bence siz gene tektar kendi doktorunuza gidin geçmiş olsun