Asli_0025 Kızlar ben kasımın 6 sında kimyasal gebelik yaşadım 5 gün kadar daha azda olabilir adet kanaması gibi oldu şuan 9 günüm geçiyor sizce hamilelik midir yoksa düzensizlik mi oldu
Nslhn_dyg Asli_0025 ben kimyasal gebelikten 2 ay sonra hemen hamile kaldım Gecikme de olabilir gebelikte olabilir test yapma imkanınız varsa bnce yapmalısınız
Dilekylmaz Asli_0025 hiç test yapmadınız mı bende kasımda kimyasal yaşadım bu ay tekrar ikinci çizgi çıktı adet gelecek gibi duruyor inşallah tekrar hamileyizdir
Yasoeso Asli_0025 gecen ay kimyasal gebelik gecirdim bugun gebe oldugugmu ogrendim cok sukur insallah gebesndir
Asli_0025 Dilekylmaz amin inşallah hiç test yapmadım ama siz kaçıncı gün yaptınız testi rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Asli_0025 Dilekylmaz ben bugün yaptım idrar testi yaptım da negatif çıktı normal mi acaba beklemeli miyim
Asli_0025 Dilekylmaz düşünüyorum ama hala umudum var kan vericem yakın zamanda doktora mesaj attım bekle yazmış test yaptım falan dedim
Asli_0025 Dilekylmaz hayır tarlusal iç dedi bende almadım bana bakmadı gel dahi demedi mesajıma sadece ilacın adını yazdı düşük yaptığımdan beri karnım ağrıyor dedim azalıyor yada artıyor dedim görüldü attı bana hemde özel olmasına rağmen🤷🏻♀️😞