GizeemArslaann Kızlar selam. Doğumu kolaylaştırmak için hurma, ananas vs hazırlıklarına kaçıncı haftada başladınız acaba? 36+2 haftalık hamileyim. Başlasam mı bilemedim
KuzeyinAnnesi10 GizeemArslaann 36 sonu 37 gibi basliycam cunku etkileri hemen olmuyor 1 hafta düzenli kullanman lazım canım. Tarçınlı su da diyorlar dene istersen. Rabbim kolaylık versin inşallah hayırlısıyla doğuralim. Benimde 36+2 şuan 37 de kontrolüm var açılma olmaya başladı gibi hissediyorum ağrılarım var inşallah hayırlısıyla gelir.
1s1e1d1a_ GizeemArslaann 37.haftada başlamıştım hurma ananas adaçayı şuan 39.haftaya girdik tık yok 😁
Suheda123- GizeemArslaann Mutlaka doktorunuza danışın .sizi o yönlendirsin.ben sorarak hareket ettim ve kullanmamamı söyledi bebeğim kilo olarak zayıf ve erken doğum riskinden dolayı.Bu durum herkeste farklılık gösterir , mutlaka sorun
GizeemArslaann KuzeyinAnnesi10 Ay amin canım benim inşallah. Benim de bikaç gündür ağrılarım arttı. Salı günü nst var ne çıkacak çok merak ediyorum
KuzeyinAnnesi10 GizeemArslaann benim günler zehir oluyor özelikle geceleri aşırı ağrılar ol. Aya başladı baskı çok var canım yanıyor. Bu hafta değil haftaya benimde randevum ama anlamıyorum rahim yumuşuyor batma ve baskı çok var. Hayırlı haberler ver inşallah 🥰
1s1e1d1a_ KuzeyinAnnesi10 vallahi tık yok ekstradan egzersizde yapıyorum kekikte içiyorum yerleri çömelerek siliyorum daha ne yapayım gelesi yok🤣
Cerkes6019 GizeemArslaann egzersize başla düzenli yürüyüş yap doktoruna danışarak ve gerçekten hemen olmuyor etkisi herşeyi geçtim ilişki 1 numaralı başlatıcıymış