Sonunda yazmak bana da nasip oldu çok şükür umarım ssvd düşünenlere ve bu yolda ilerleyenlere ilham olur 🥰doktorum rahim yumuşamış ve 1 haftaya doğurursun demesi ile hazırlıklı bir şekilde bekliyorduk ve dediği gibide oldu 4 gün içerisinde doğumum gerçekleşti. 13 Aralık saat 23 gibi banyo yaparken suyum geldi doktoruma haber verdim sancılarını takip et dedi bu arada öncesinde 2 gündür kasık ve belimde adet ağrısı gibi ağrım vardı pek hissedilmiyordu rahatsız edici değil yani. Meryem ana otu koydum suya. Meryem suresi okunmuş suyumda vardı ondan kattım birazda içine . saat 2 ye kadar uyuyamadım kasılmaları takip ettim karnım acıktı yemek yedim uykum geldi uyudum. Kasılma dediğimde karnım sertleşip iniyordu sadece onu takip ettim. Sabah doktorummesaj attı muayene için gelsen iyi olur dedi gittik. Gidene kadarda yolda summes sebiyle yesserahu çektim. 3 cm açılma direk yatış dedi.yatışım yapıldıktan sonra yürürkende zikir çekmeye devam ettim. 9 da yatışım oldu Kendi sancım yok suni sancı takıldı suyum patlatıldı top üstünde sancıları karşılarken Meryem süresi dinledim ve bir anda tam açıklık 12:27 de bebeğimi kucağıma aldım. Anlayacağınız 4 5 saatte su gibi kolay bir doğumum gerçekleşti Allah’a şükür. Rabbim dilediği sürece olmayacak hiçbir şey yok. Önce Allah’ıma inandım sonrada doktoruma canı gönülden güvendim ve başardık çok şükür Ayrıntılara girersem daha da uzayacak bu yazı sizin sormak istedikleriniz varsa cevaplarım ☺️