babecoming Kızlar merhabaa😍 Haftadayız, bu ara inanılmaz bir iştah artışı oldu. Bu tartıya da yansıyo otomatik olarak. Başlarda daha cok kilo almıştım ama biraz dikkat etmeye calıstım, toparladım. Şimdi de istiyorum ama sürekli canım tatlı ya da meyve istiyor. Bunu yaşayan var mı? Benim ki açgözlülük gibi bir şey olmaya başladı karnım tokken bile yemek düşünüyorum 🫠 bebege ve kendime zararlı etkileri oldugunı bildigim için dikkat etmek istiyorum,
mydeno13 babecoming 3.5 kg aldım sadece 34.4 haftalık oldum hiç kilo alırım diye düşünmedim durmadan yedim ama almadım çok hareketli oğlum var 😃
Sekine24 babecoming ben tatlıyı ve ekmeği kesmeye çalıştım 1 hafta dayana bildim ama gözle görünür değişiklik oldu. Şimdi ağır tatlılardan uzak duruyorum unlu tatlılardan ama ekmeği neredeyse kesdim çok küçük miktarda ekmek yiyorum yinede işe yarıyo gibi
Esraaaa1995 Bende o haftalarda çok kilo almaya başlamıştım ama beyaz ekmek çok hızlı kilo aldırıyor kepekli ekmek yemeye başladım bayağı yavaşladı kilo alımım ama protein ağırlıklı beslenmek hem tok tutuyor hem bebek için çok faydalı
Anoniiim 19 haftayız. 6-7 kilo aldım kızlar🥹işin garip yanı, karnım çok belli değil ama göğüslerim büyüdü baya bi de kalçam büyüdü 🥹🥹
Sekine24 Anoniiim aynıyız göğüsten ve kalçadan aldım kiloyu göğsüm küçük sayıla bilecek kadardı ama bana öyle güzel geliyodu şimdi buğudu 27 haftadayım çatlar oluştu anlamadığım göğüs implantı yaptıranların göğsü nasıl çatlamıyo
Sekine24 Anoniiim evet 23 haftama kadar hergün kullanıyodum 10 haftalıktan itibaren . Yağ losyon krem hepsi. Ama artık günde 2 kereye çıkardım . Göğsümün çatlıycağnı düşübmediğim için geç başladım kullanmaya ama durdurmadı çatlamayı alt karnım ve böbrek taraflarımdada azcık var
Anoniiim Sekine24 Sekine24 markaları ne☺️bende başta sürdüm. Sonra bıraktım. Şimdi tekrar başladım. Hiç çatlatmıyor denemez ama azaltıyor çatlamayı sanırım. Değil mi ?🥹
Sekine24 Anoniiim belkide sürmesem daha kötü olurdu zaten bu yüzden devam ediyorum. Palmers kullandım yağ losyon ve krem. Yağ bitti losyon ve krem azaldı şimdi bio oil aldım palmersin losyonuyla karıştırıp sürüyorum bakalım