semakayaa sizin de doktora nasıl davrandığınızı bilmiyoruz, belki sizin de bir üslup probleminiz oldu içeride ve gerildiniz dediğim gibi kendi tarafınızı anlatıyorsunuz sadece tek bir söylemle doktor yargılayamam akşama kadar doktorların içerisinde çalışıyorum insanladın nasıl davrandığını görüyorum sonra sizin gibi şikayet etmeye çalışıyorlar problem kendilerindeyken mesela. 🤷♀️ hamilesiniz hasta değilsiniz doktorlar herkesin nabzına göre şerbet vermek zorunda değil. İlgi istiyorsanız parasını verip özele gideceksiniz maalesef devletin şartlarında her gebe ile birebir özel ilgiyle ilgilenemezler. Dediğim gibi özele gidip istediğiniz ilgiyi göremeyip şikayet ettiğinizde bırakın o doktoru o bölümden randevu dahi alamazsınız. Devlet hastanesi perinatoloji takipliyim bir doktordan azar yemedim, terslenmedim saygısızlık görmedim. Nasıl davranıyorsanız o şekilde davranıyorlar doktorlar. Yani yanlış anlamayın ama tabiri caizse adamına göre muamele. Ayriyeten siz şikayet ettiniz diye zaten bişey olmayacak uyarı dahi gitmeyecek sadece haberi gider ufak bi doktor odasında gülünç konusu olursunuz anlatılır doktorların arasında ama doktor aynı şekilde hizmetini verip hasta kabulüne devam eder 🤷♀️