Bilinmiyor-1234 Kızlar bugün 12 haftalıklar oldum sağ belimde ve sol baldırımda ağrı başladı başımda çok ağrıyor sizde yaşıyormusunuz Boyle seyler
Rgmss Bilinmiyor-1234 ben de yasıyordum doktorumla ıletısıme gectım.Duzenlı gıttıgınız bı doktorunuz varsa ona yazın mutlaka
Cerenvebebisi-01 Bilinmiyor-1234 canım ayak baldır krampları başlamıştır doktoruna söylersen magnezyum yazacaktır kullandığında agrin olmaz 😉
Bilinmiyor-1234 Cerenvebebisi-01 ama bel ve baş ağrım da çok var düşük Belşerileride bu şeki olduğu için çok korkuyorum
1zehratun Aynı hafta benimde olmuştu bebek büyüdüğü için olabilir dedi sonra idrar testi istedi enfeksiyon ve mantar çıktı ondan sonra ilaçlarla birlikte azaldı ağrınız uzun sürdüyse dr gidin mutlaka
Bilinmiyor-1234 1zehratun bende dut kurusu içiyorum yarım sağlık ocağında inşallah idrar testi vericem bende de enfeksiyon var eminim belki daha çok enfeksiyon dan olabikir bilemiyorum ya
Nihalkrc Bilinmiyor-1234 bende 11haftaligim 6.haftadan beri kötüyüm miğde bulantısı öğürme halsizlik hicbisey yiyemiyorum hep yatiyorum ev işi falan yapamıyorum okdar zorki
Bilinmiyor-1234 Nihalkrc evet. Aslında bunlar daha normal gibi ama ağrı faln işin içine girince insan korkuyor bnde ancak yemek yapıyorum okadar