Petrichorers Asyun doğum fiyatları ne kadar bilmiyorum çünkü benim doktorum dışardan gelip ameliyatını güvende yapıyor bizim ücretimiz büyük ihtimal daha farklı çıkacaktır
maviiiss Semus06 ben 17 haftalığım tiroid hastasıyım ama Gülenay hoca iyi dedikleri için baya araştırdım tercihim ondan yana oldu😇
Nslhngncn tugcesakzci anladım canım o zaman Fatma yazıcı dir belki öyle biri de vardı diye hatırlıyorum. Bende bugün Melike hanımda ilk muayenemi olucam ve şeker yüklemesi yapilcak inşallah güzel geçer herşey 😍
tugcesakzci Nslhngncn inşallah memnun kalırsın 🙏 gidenler hep memnun diye biliyorum ama zaten melike hanıma
bebikleben @“Bytr” Merhaba ben de medicanaya gidiyorum 30+3’teyim eryamanda oturuyorum😊 Doktorunuz kim acaba memnun musunuz?
Melissaa06 Bytr 32+2 erkek olacak bebiş ve ilk çocuğum 🫶🏻 etimesgutta oturuyorum A life hastanesinde doğum yapacağım
Rbs6008 Bytr bizde 19 haftalık olduk ilk bebek erkek =) Ankara Altındağ Solfasol da oturuyorum güven hast doğum yapıcam inş Dr buğra coşkun bb clinic=)
Nslhngncn tugcesakzci Bende memnun kaldım guzel ilgileniyor beğendim çok şükür ☺️ tahlil sonuçlarınızı siz e nabız dan görebiliyor musunuz acaba
tugcesakzci Nslhngncn evet canım görünüyor e nabızdan. Lokman hekimin kendi sitesinde de bi alan var oradan da görebiliyorsun diye biliyorum
Nslhngncn tugcesakzci bakayım dedim görünmedi sonra çıkar belki o zaman hastanenin sitesine baktım dosya no istiyor oda bende yok☺️
tugcesakzci Nslhngncn melike hocaya mesaj at istersen bakar söyler sana. Ben genelde öyle yapıyorum özgül hanıma mesaj atıyorum ya da arkadaşım lokman hekimin farklı bi şubesinde ondan ıstiyorum sonuçlarımı
Nslhngncn tugcesakzci evet olmadı öyle yaparım. arayıp bilgi vercem hepsi çıkınca demişti zaten de ben merakımdan baktım öyle.
tuzlulimoon Aysegul58 alakasız ama biz de bi kaç günlüğüne çankaya’ya geleceğiz buralarda görmemiz için önerebileceğiniz yerler var mı? Bir de yemek için aspava öneriniz var mı :)
Defnes-Mom tugcesakzci Hüseyin pehlivan o doktorun adı, kardeşim de ben de kendisinde takipliyiz. En azından 1 kez olsun gidin görün derim, çok candan samimi ve dürüst bir doktor. Herşeyi açık açık söyleyip tüm yönleriyle bilgi veriyor.