Asya5461 Merhabalar 2 aralık sabaha karşı iğne burdurdum çatlatma ipnesi iki yumurtam vardı .Yarın adet günüm .pvulasyon testim pik bugün .Yumurtam çatladı progesteronum 20 çıktı .Hamilelik varmıdır
Mercimeek Asya5461 ümit vermek istemem ama benimde böyle çıkmıştı adetim gecikince de bende gittim test yaptım pozitif gördüm :)
mombarbie_ Asya5461 bende regl gecikmemin 2.gunu bu sekildeydi gebe değildim yumurtlamaymis gec yumurtlamisim gebelik testi yapın yoksa değerlendirin derim bugünü
ipeklinaismom Asya5461 bende ovulasyon testinden şüphelenip erken gebelik testi almıştım hamileyim yani olabilir
Asya5461 mombarbie_ yani pek sanmıyorum canım çarşamba kontrole gittim o günde koyuydu doktor çatlamış dedi hala aynı gittikçe koyulaşıyor
Mercimeek Asya5461 ben gecikmenin ikinci günü gebeliğimi öğrenmiştim o kadar silik bir çizgiydi ki ben önemsemedim bile o kadar
ozgehanim Asya5461 Ay pozitif bu 🥹 sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏 Ben de önce ovülasyon yapmıştım pik çıkınca gebelik yapmıştım o da pozitif çıkmıştı. Sabah hemen kan verin bence, beta 3000 civarıysa da doktora gidin keseye baksın 🥹😍
bng_12345 Asya5461 çatlatma iğnesinden sınra erken gebelik testi yapıyordum çıkmıyordu bi gün ovulasyon yaptım aynen böyle çıktı sonra kan verdim gebeymişim🙈 umutlandırmak istemem tabi ama inşallah öyledir bence direkt kan verin