Bbk88
Canim aynanda ilerledigimiz arkadasimda senin gibiydi tek tarafinda vardi o klomenle gebe kaldi sonra kurtaj fln oldu bebek yokmus yani neyse 6 ay sonra oda bende aynanda gittik o klomen denedi ben femara klomende onun iki yumurtasi gelisti ama tutmadi ben femara ile hamile kaldim sonra o üzüldü tabiki neyse dedim sende femara dene neyse o ay femara denedi oda doktora gitti doktor yumurtan tam anlamiyla buyumemis iki gun daha ilac ic gel demis ole yapti gitti yine istedigim gibi deil dedi doktor igne yapmayalim demis bizde bu ay gitti fln dedik ama arkadasim ignesiz o ay hamile kaldi aramizda bi ay var suan onunla allah isteyen herkese nasip etsin insallah cok zor seyler sende baska doktorlara gidebilirsin tek doktorda takili kalma ben istiyorum de ve yap ben oyle yaptim ben catlatma denemek istiyorum dedim ve denedim ben iki sene doktorlarda kosturdum ben demeden hoc bir tanesi bana demediki catlatma die bisey var deneyelim bu arkadasim sayesinde iste okuyordum catlatma vs ama anlamiyordum arkadasim sayesinde denedim ve guzel bir doktorada denk geldik yaptim oldu bana femara etki etti oldu yaninda estrofem ve progestanda istee doktorundan