Dadymom1 Smlbvmya 27+4 haftalığım. Zaman zaman sol tarafım sertleşiyor ancak çok kısa. Onun da bebek hareketi olduğunu dokunduğum an yer değiştirmesi ile anlıyorum. Ancak aynı zaman da sancı, belde ağrı veya farklı semptomlar var ise Doktora görünmeli.
ruveyda123 Smlbvmya o zaman sıkıntı olacağını sanmıyorum eğer bu kasılmalar sancıyla geliyorsa gerçek kasılmaymış o zaman sıkıntı bende hiç ağrı sızı sancı olmuyor herkesin bünyesi farklı doktora her zaman görünmekte fayda var sağlıkla zamanında alalım inşallah bebeklerimi kucağımıza🌸 bide bi akrabamızda bu kasılmalarla 15 hafta geçirdi yapı meselesi işte birazcık sabredicez artık
Smlbvmya ruveyda123 korku dan tansiyonum baya yükseldi dün şimdi iyiyim ama inşallah sağlıkla atlatırız ruveyda123
elifekeklikci Burcu96 ben de 32. Haftamdayım aynı senin durumun gibi oldum hastaneye yatışım yapıldı 2cme yakın açılman var dedi hastaneden çıktım dün sancım yine vardı ama bebiş daha gelmedi açılmam olmasına rağmen
ruveyda123 Smlbvmya hiç stres yapmayın doktorum stres yaparsan kendi doğumunu kendin başlatırsın rahat ol normal bunlar dedi zaten progestan kullanıyordum devam ediyorum hâlâ magnezyum da iyi gelecek inşallah 🤲🏻
Smlbvmya ruveyda123 daha iyiyim bir anda erken dogum dediler stres yapmamak elde değildi ama şimdi toparladım tabi
Ebrugll Smlbvmya çok geçmiş olsun öncelikle bendede iki gündür var 35 haftaligim ve çok şiddetli ve çok hareketli oluyor sertlesince canım aciyor post açmıştım hatta içime kuski düştü smdi