Smlbvmya Kızlar 3 gündür kasılma sertleşme yaşıyorum. Geçen hafta kontrolde hersey normaldi. Yarın doktora gideceğim ama sizde de oluyor mu acaba normal mi bu durum ?
Guzelszn27 Smlbvmya bende 25+5 im benim de karnım özellikle ayakta durumda taş gbi oluyor ama uzanınca rahatlıyorum
ruveyda123 Smlbvmya 25+3üm bu sebeple kontrole gittim doktorum her şeyin normal olduğunu söyledi yalancı kasılmalarmış genelde son 3 ayda başlarlarmış magnezyum verdi rahatlatması için
Smlbvmya dlb97 normal değilmiş 3 gün bekledim bende normal zannettim sanci var dediler tam teşekküllü bir hastaneye git dediler
ruveyda123 Smlbvmya bende de çıkmıştı doktorum kasılma anında illaki sancı çıkar natde bu çok normal dedi
Burcu96 Smlbvmya bende yaşadım aynı şeyi nst de düzenli kasılma çıktı sertleşme kasılmaymış yatış verdi 2 gün yattım ciğer geliştirici yaptılar rahim ağzım kısalmış nidilat kullanıyorum şuan kasılmaları kontrol altında tutmak için 😞 benim nst böyleydi gittiğimde ve bende 31. Haftadaydım
Mineartcc Burcu96 hastaneye gitmeden önce gün içinde kasilmalariniz nasıldı? Kaç defa oluyordu mesela ve ağrı vs oluyor muydu karnin sertlesmesi disinda
Hazy Burcu96 merhaba, bende 31 haftalığım ve karnımda sivrileme uçta toplanma ve sertleşme oluyor. Kasıklarımdan belime ağrı giriyor bazen doğrulamıyorum ağrım oluyor.. sizce var mıdır sancım? Sizin nasıldı belirtileriniz
elifekeklikci Burcu96 ben de 32. Haftamdayım aynı senin durumun gibi oldum hastaneye yatışım yapıldı 2cme yakın açılman var dedi hastaneden çıktım dün sancım yine vardı ama bebiş daha gelmedi açılmam olmasına rağmen
Burcu96 Mineartcc benim nerdeyse 25. Haftalardan itibaren karnımda sertlik oluyordu ama ilk gebelik bilmediğim için yakın çevrem bebek toplanıyor dediği için çok aldırış etmedim. Ağrı vs hiç olmadı hala daha yok zaten ama çok sık sertleşme oluyor ve hala devam ediyor çalışıyordum izne ayrıldım nidilatla kontrol altında tutmaya çalışıyoruz 3 hafta geçti üstünden şuan 34üm ama bu ara çok arttı yine sertleşmelerim
Mineartcc Burcu96 benim 21.haftam bu hafta başladı kasılma 3 gündür,,gunde 2 veya 3 defa oluyor. Karnım çok gergin gibi dik durunca zorlanıyorum resmen. Cuma detaylimiz var diye acile gitmiyorum ama umarım magnezyum henüz baslamadigum içindir bunlar 🤦♀️
2lokummannesiii Burcu96 sürekli uzanın iş yapmayın sakın. Tuvalet dışında kalkmayın bile. Benim de ilk gebeliğimde olmuştu sonra 36 ya kadar dikkat etmiştim. Bir daha beklemişti oğlum. Şimdi de 29 dan beri bu 2 haftadır arada oluyor. Hatta haftasonu baya korktum sertleşmeden ziyade bebek dikiliyor rahme baskı yapıyor. Doktorum normal dedi su iç dedi. Sizde bol su için. Sık sık olsa 1 dk durmazdım😊 çok şükür olmuyor bakalım bir de kendimi yormamaya çalışıyorum.
Smlbvmya Burcu96 bana da herkes normal dedi ama normal değilmiş şimdi serum fitil falan verip geçiririz dediler
Smlbvmya Mineartcc sebebi söylemedi serum taktılar fitil hap falan durur dediler bekliyorum şuan serum kolumda