ilkgozagrim__ Kızlar detaylı ultrasonda boyunu kilosunu sorsak bebeğin veya biz sormadan kendileri söylüyor mu boyunu kilosunu bebeğin bilkent şehir hastanesinde detaylı ultrasona gidenler Bi söyleyebilir misiniz
tugcesakzci ilkgozagrim__ bebeğin boyu ölçülmez deyip boyunu net söylemedi sadece yaklaşık olarak söyledi kilosunu net söyledi .
ilkgozagrim__ tugcesakzci heh tamam kuzu sen mi dedin boyu kilosu kaç diye yoksa direk kendileri mi söyledi
tugcesakzci ilkgozagrim__ kiloyu kendi söyledi boyunu ben sorsun o da net ölçülmez boyu dedi yaklaiık söyledi. FL değerini söylese yeter ama 7 ile çarpıyosun o değeri
tugcesakzci ilkgozagrim__ söylüyo canım benimki sohbet havasında geçti gayet güzeldi. Zaten soruyor sana cinsiyeti biliyor musun falan diye bana sormuştu
ilkgozagrim__ tugcesakzci kadın mı bakıyor erkek mi kuzu bide normalde 2. Kişi de duruyor da normal ultrasondan bakıldiginda ondan soruyorum
tugcesakzci ilkgozagrim__ bana kadın bi doktor baktı yanında asistanı vardı ona ölçüleri söyledi not aldı yanındaki kız da diğer bilgisayara
ilkgozagrim__ tugcesakzci hmmm aynı gebe polikliniğindeki gibi yani toplam 3 kişi oluyo biri bilgisayarda biri kağıda yazıyor diğeri de inceliyor seni