Merymi Merhabalar hanımlar İstanbul güngören ilgi hastanesine gidiyordum ama hastane kapanıyor şuan öyle kaldım dr önerisi istiyorum sizden Avrupa yakasında İstanbul Güngörene yakın kadın doğum dr önerisi verebilecek var mı
dilanyilmazzz Merymi Güngören özele gidebilirsin canım doğumlarda da epey indirim yapıyorlar merve hanım var orda onunla görüşebilirsin ben memnun kaldığım için öneriyorum
Sumeyyeyldz Esenler Medipol Sümeyye hanım çok iyi bir doktor. Gerçi o hastanenin kadın doğum doktorlarının çoğu çok iyi çok ilgililer değerlendirebilirsiniz. Size uzaklığı nasıl bilmiyorum ama bence mutlaka bi değerlendirin derim 🌹
elmaelmaelma Sumeyyeyldz merhabalar, muayene ve doğum fiyatları nasıl acaba? Medipol mega pahalı geldi bana ama acaba şubeye göre farkediyor mu?
Sumeyyeyldz elmaelmaelma evet orası biraz pahalı. Semtle alakalı ama Esenler Medipol benim gittigim doktor Sümeyye hanım muayene 550 ₺ normal doğum 7 bin mecburi sezaryan 9 bin şuan için. Ocak ayında zam gelecekmiş %30 luk bir zam geleceğini söyledi fiyat aldıgımız yerdeki kız. Bu oranda dahi zam gelmiş olsa diğer hastanelere göre yine de çok uygun :) hem doktorda aşırı işgili güler yüzlü .. birde doktordan doktora fiyat değişkenlik gösteriyor onu da belirtmiş olayım 😌
elmaelmaelma Sumeyyeyldz o zaman Esenler şubesi epey uygunmuş megaya göre. Teşekkürler bilgi verdiğiniz için 🌸
Sumeyyeyldz elmaelmaelma Evet çok uygun hastanede cok temiz ilgi alaka da epey güzel doktorlarda o şekilde 🥰 Ricaa ederimm 🌹