Mlk2304_ Az bir şey çay kaşık ucuyla acuka yedim, içinde kimyon varmış. İnternette kimyon düşüğe kasılmaya sebep diyor ne kadar doğru bilmiyorum. Bunca zaman duymadım, siz biliyor musunuz bu konuda bir şey ya da tüketiyor musunuz
1s1e1d1a_ Mlk2304_ ben hamileliğim boyunca hiçbir baharattan uzak durmadım fazla fazlada yemedim tabii ama 9 ay boyunca yemeklerde olsun salatada köftede olsun bütün baharatları tükettim bı sorunla karşılaşmadım oturup 1 paket yemedikten sonra bı sorun olacağını düşünmüyorum sizde kendinizi üzmeyin birşey olmaz Allah’ın iziniyle☺️
Pamuk Mlk2304_ Kimyon vazgeçilmezim ve sürekli yerim daha doğrusu baharat aşığıyım.Allah aşkına kim uyduruyor saçma sapan şeyleri.
Cgdmerl Mlk2304_ bir şey olmaz korkmayın hiç, ben doktorundan yememen gereken her şeyi öğrenmiştim baharat konusunda bir şey demedi, 20. Haftadayım bir sorun da olmadı. İnternete kalsa bir şey yiyemiyoruz zaten siz sıkmayın canınızı
Ceviz6550 Mlk2304_ kimyon yemekteki gazı alıyor diye biliyorum bende kekik i duymuştum kekik çayı içiyordum önceden regli olmak için düzene giriyordum hamileliktede kekikten abartilmadigi sürece kullanilmasinin zararini olmadığını biliyorum
Mlk2304_ 1s1e1d1a_ valla bende hiç duymamıştım , hiç bi baharattan da uzak durmadım ama böyle bir şey söylenince internetten baktım düşüğe vs sebep olunuyor diyince bi tırstım🥹 teşekkür ederim 🙏🏻
1s1e1d1a_ Mlk2304_ son aylara yaklasmissin zaten ilk aylar çoğu şeyden uzak durun diyorlar ama kendine sıkıntı edipte olmayacak şeyi oldurma Allahım kucağına almayı nasip etsin
Dodomom Yok ya öyle birşey yok Hindistanda mesela hergün tuketiyorlar Kırgız Kazak Özbek Türkmen onlarda .