pnarusluu Jimsel doktorum net demiyor ölçüm yanlışlığı çikiyor diye ama tahmini ağırlık 3300 falan 38 haftalık hamileyim
pnarusluu rumeysa6161 benimde normal gelen giden yok daha bakalım ya aralık ya ocak sabırsızlıkla bekliyorum 🤣
pnarusluu Mia0121 yer alanı daraldığı için hareket azlığı olabilir bu normal ama eğer çok kafana takıyorsan doktorına danışabilirsin benim bebeğinde azaşdı baya 38 haftalığım
pnarusluu Bsrnsyy ayy ne güzel ya benim bebe arslıktsmı gelcek Ocak’ta mı gelcek belli değil onun merakı heycanı var içimde 🤣
gulcanak02_ pnarusluu benim uygulamaya göre 11 ama zorunlu sezeryan olduğu için 19 aralıkta doğumum var yani son 1 aşşşırı heyecanlıyım🥹
Bsrnsyy pnarusluu benimde 2.olduğu halde değişik hislerim var korkumda var biran önce doğsun diye de bakıyorum rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
pnarusluu Bbuusra bende cumadan cumaya gidiyorum artık bakalım bu cuma ne diyecek her hafta nst artık biraz sıktı 😀
pnarusluu Duyguss24 bakalım nasıl olucak 🤣 bizimde annesi 8,5 aylık babası 37 38 haftalık doğmuş şuan 38+3 olduk eğer bize çekerse bu hafta doğması lazım ama ne gelen var ne giden var 😀😀
BUSRA-2121 pnarusluu son 10 🥲 bel ağrısı ve kaşık ağrısı hat safada lütfen gel artık diye konuşuyorum oğlumla her gün çok sıkıldım ve yoruldum bakalım artık 🥲