Sehri-erhan-123 Meraba yeni katıldım geçen hafta kan vermiştim beta 3689 çıkmıştı doktor 3 haftalık oldgunu söglemişti ama değer yüksek 5 haftalık olması gerekmiyomu cevap yazın anneler banada
Pamuk Sehri-erhan-123 Beta ile gebelik anlasilmaz.Yani doktor bile beta ile hesaplıyor ne garip.Her zaman son adet tarihinize göre hesaplanır.
KFeyza_ Sehri-erhan-123 5+3 haftalıksınız hafta içi ya perşembe yada cuma giderseniz kalp atışını da duyma ihtimaliniz olur
Angelotte Sehri-erhan-123 Betaya göre hesaplanmıyor ben öğrendiğimde 39 bindi ama 5 haftalıktı ikiz olabilir dedi Betayı duyanlar ama bir tanecik oğlum oluyor
Sehri-erhan-123 Anladım teşekkürler peki kasık ağrılarım var baya normalmi idrar yaprken yanma bide sarı akıntım var doktor travazol yazdı sürüyorum ama geçmiyo bide monurol yazdı bir bardak suyla iç dedi ben korktum içmedim bi sakıncası varmıdır acaba
Zeytop Sehri-erhan-123 idrar yolu enfeksiyonunuz varsa içmeye korktugunuz ilaçtan daha tehlikeli. Enfeksiyonun bebeğe bulaşma ihtimali var. Tedavi edilmesi gerekir. Ultrasonda bebek ve kese boyutuna bakarak 3 haftalık olduğunu söylemiştir 1 2 hafta ileride geride olması normal karşılanıyor. Daha çok küçük haftasıyla uyumunu yakalar. Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun