Linaveannesi4 10 yıldan sonra ilk gebeliğim 8. Aya girdik doğum yaklaştıkça korkum kaygım başladı sanki doğumda çocuğuma bisey olacakmış gibi bu histen kurtulamıyorum benim gibi bu derece evhamli gebelik yaşayan oldumu içimi rahatlatin😔😔
Minikkush9496 Linaveannesi4 canım çok normal 6 aylık hamileyim ve üstelik 2-ci bebeğim olucak o korku bendede var sen stres yapmamaya çalış bebeğini sağ-salim kucağına alacağın o ana odaklan Allahın izniyle her şey çok güzel olucak kötü fikirleri çıkar aklından bebeğin doğduktan sonda böyle düşünüp kendinidü bebeğinide strese soktuğun için kendine kızıcaksın
merii10 Linaveannesi4 bende aynı durumdayım 7 yıl sonra oldu 31 haftaligim çok şükür herşey yolunda ama aşırı derecede herşeyden endişeleniyorum dha önce 3 kaybim oldu onlar erkn haftalardi ama kndime engel olamıyorm isalah hepimiz sağlıkla kavusuruz yavrularımıza
Ucarbabyy Linaveannesi4 benim bebeğim de tüp bebek başından sonuna kadar aman birşey olmasın diye yaşadım son zamanlara doğru kucağıma alacağım anı düşünüp mutlu olmaya başladım ve bu his daha ağır bastı ve günler geçmek bilmedi sanki kavuşma anınızı düşünün onun için yaptığınız hazırlıkları düşünün daha pozitif düşünmeye başlıyorsunuz
Yagmurakyurek Bende aynıyım inanki bendd 8 aya girmiş bulunmaktayim 30haftlgiz inanki bende çok korkuyorum bende sizin gibiyim🥺🥺
Linaveannesi4 Minikfasulyem_26 innaki okadar çok iyi düşünmek istiyorum ki her seferinde inancım kayboluyor ne yapsam bilemiyorum 😕çok kaygiliyim
Linaveannesi4 Minikkush9496 çok teşekkür ederim inşallah boşuna bu kadar çok evham yapiyorumdur 10 yıl ve tedavi ile hamile kaldım inşallah bebeğimi kucağıma alıp evime dönmek nasip olur ☹
ElaEge Minikkush9496 ya bizde 6. Aya giricez ama içimde en ufak korku şüphe ne biliyim bi hissiyat yok sizce normal mi daha var diye mi ya da ilk diye mi bu kadar rahatım bilmiyorum hiç hamile gibi de hissetmiyorum inşallah son anda panikleyip stres olmam
Linaveannesi4 merii10 rabim içimize ferahlık versin gebeligimizi hayırla sonladirsin bizde 31+2 olduk hersey çok yerinde çok.iyi gidiyor ama kaybetme korkusunu içimden atamadim
Linaveannesi4 ElaEge valah bende korku evham panik hersey var hazretlerini hisetigimde okadar mutlu oluyorum ki ama hiç benimmiş gibi hissetmiyorum acaba ilk olduğu için olabilirmi
Minikkush9496 ElaEge normal canım hatta en iyisi o benim erken doğum riskim var ağrım falan çok fazla tüm gün yatıyorum onun için endişem fazla hem günlerde geçmek bilmiyor 23+1 haftalığım henüz 16+6 haftam kalmış🤦🏻♀️
Linaveannesi4 Ucarbabyy ben okadar çok hazırlık yaptım ki bebeğim için diyorum ki ya giydiremesem ya nasip olmazsa ben nasıl.bakacam bunlara diye Allahim kalbimi ferahlatsin
Ucarbabyy Linaveannesi4 hiç öyle düşünmeyin kokusunu düşünün aldığınız kıyafetlerin ona ne kadar güzel olacağını düşünün gerçekten pozitif olacaksınız niye öyle birşey olsun ki milyonlarca insan doğum yapıyor herkes çocuğunu kucağına alıyor çok şükür evrene kötü enerji göndermeyin
ElaEge Minikkush9496 ayy sağ sağlim al kucağına çok zor öyle ya normal senin paniklemen iyi düşünelim iyi olsun atlatıcaz inşallah yarısını hallettik kaldı bi yarım daha bol bol dinlen allahım korusun sizi🧿🙏🏻
sevdenurnur Linaveannesi4 Linaveannesi4 aynı ben :( bu durumdan çok sıkıldım elimde olsa her hafta gidip bebeğimi kontrol ettireceğim. Çok tedirginim hamılelıgım zor geçiyor ondan mı bilmiyorum ama artık bu durum benı çok yordu. Bol bol dua etmeni öneririm. Sürekli aklıma kötü şeyler geliyor böyle olunca tam aksini güzel şeyleri düşünmeye çalışıyorum