SevgiTkn Bilgercan ben 11 haftalıkken gittiğimde belli olmadı canım. 1 ay sonra tekrar gittim belli oldu 😘
ebruli87 Bilgercan bende 13 hafta gitim dün kadin hic bakmadi 1 sn cocuka bakti hareket edio mu hemen kapati 22.1 randavum
Bilgercan Tabi önceliği sağlıklı olması ama ilk bebeğim merak etmiyo değilim inşallah belli olur heyecanla bekliyoruz 😊
Lee Tabi canım sağlıklı olsun da evet insan merak ediyor RABBİM herkese hem kız hem erkek versin iki duyguluda anne baba keyfine varır inşallah
Lee Bir de renkli utrasyon ne zaman çekiliyor benim anneme onda demişti doktor kemik yapısı aynı erkek dedi öyle çıktı ben son kardeş tekne kazıntısıda
Bilgercan Kesin olmasa da bi tahminde bulunur diye düşünüyorum bende 😊14 haftalık olmuş oluyor gittiğimde
AcemiAnneee Bilgercan özelde soyler devlet 20.haftamda soyledı 17.de özelde ogrendım kızım olacak ınsallah sıran gelmeden süt cıkolata ye öyle gır dr odasına kendını yayıyo bebek😀😀😀
kocisininprensesi Bilgercan bize 11-17 haftalar arasında erkek dediler sonra prensesimizi öğrendik. Kandırmış bizi 🤭
Mucizembenim Bilgercan bugün gittim 12 haftalık doktor bir pıtırcık görüyorum ama 2 hafta sonra net birşey söyleyelim dedi ☺️
emel16 Bilgercan 12+6 da yüzde 90 erkek dedi bana canım. Bence senin de belli olur em azından ihtimal söyler
Bilgercan Evet çikolatayı herkes söylüyor pek tatlı yiyemiyorum ama zorlucam kendimi bakalım Özele gidiyorum zaten görür ve söyler inşallah 😊