Babyy21 Merhabalar hastane çantanızı kaçıncı haftada hazırladınız ? 31 hafta bitmek üzere çanta için bir kaç eksik var daha kıyafetler yıkanmadı vs erken mi onu da bilemiyorum 🤷🏼♀️
Mia0121 Babyy21 34 de başladım ama keşke daha erken başlasaydım 36 suan sadece yıkama ütü yapabildim daha çanta hazır değil çok yoruluyorum yaparken🤭
Minigiim-vebenn52 32 de başladım yıkayıp etmeye hala kapatamadım çantayı başla bence çünkü eksikler bitmiyo şuan 33 üm
Melike_4949 Babyy21 yok canım dolapta duruyor benim geçen gün yıkadım yine bugün katladim koydum dolaba zaten şuan yürüyemiyorum bile bel ağrısı baskıdan dolayı iyiki erken hazırlamışım
Minigiim-vebenn52 Babyy21 yok be kendi kıyafetlerimizi de yıkayıp dolaba katlıyoruz sonuçta tozlanıyor mu 🤣
mervemurat16 Babyy21 ben 29.cu haftamda kıyafetlerini yıkadım ütüledim annemden ve kaynanamdan gelecekleri bekliyorum.Lohusa takımlarımıda yıkamadım daha 33.cü haftaya giricem 34 te kontrolüm var gün alıcaz büyük ihtimalle doğum için o haftada hazırlamayı düşünüyorum