Meryyy__ Bebeğinizin anne karnında kaçıncı haftada hareketini hissettiniz? Ben 17. Haftama girecem henüz hissetmedim
Yenianne7 Meryyy__ İkinci gebeliğim olmasına rağmen 19. Haftanın sonlarında hafif hafif hissetmeye başladım
ozgekader Meryyy__ ben ilk 18. Haftamda hissettim şimdi 22+2 dışarıdan da hissediliyorum Ama normal bedenden bedene değişiklik gösterir kimi ilk 22 de hissediyo ama sabret annesi yakındır hissedersin
Meryyy__ @“Mervekaram22”#p3 Mervekaram22 ilk gebelikte geç hissedilir diyorlar da insan sabırsızlanıyor 🥰
Meryyy__ Yenianne7 acaba cinsiyete göre değişiyor mudur benim bebeğim erkek, kız çocukları daha erken hareket eder diyorlar
Mia0121 Meryyy__ nasıl tanımlayabilirim ya midende bişeyler geziniyomuş gibi çok hafif o ilk his sonraları tam anlıyosun ama daha önceki haftalardada vardı o his ama işte tecrübesiz olunca insan anlamıyosun🤭🤭
Arzuanne Bizim oğlan 16 da balık gibi kaymaya başladı sonra açıldı zaten şuan sabah sporu yapıyor 31 olduk
Mia0121 Meryyy__ evet ona alışınca hep bekliyosun darısı sana inşşallah😇😇 36 oldum nerdeyse 2 3 gündür eskisi gibi hareket etmiyor özlüyorum resmen alışınca bekliyosun