Noktacik Merhaba anneler, sabah uyandığımda nişanım geldi. Şimdi duştan çıktım giyinecekken idrar yapar gibi bi avuç su aktı tutamadım. İdrar kokmuyor ama. Suyum gelmeye başlamış olabilir mi? Böyle sızıntı şeklinde oluyor mu?
minikmucizeemaak Noktacik Benim o şekilde geldi hatta hiç hissetmedim bile hep iç çamaşırım ıslaktı idrar mı diye takip ettim baktım geçmedi kontrole gittim suyum geliyormuş hemen doğuma alındım bi kontrole git canım bence bekleme
Merve1414 Noktacik kiminin Birben kimininde sızarak azar azar geliyor anlattığına bakılırsa bana şu gibi geldi ben senin yerinde olsam giderim doktora en azından bı karlar acikluga falan ona göre evde beklerim bence beklemeyin gidin az biside gelmiş olsa buda bı risktir
Minikgebe Noktacik bence 2-3 saati bile beklemeyin. Tedbirli olmakta fayda var bahsettiğiniz şekildeyse muhakkak sudur. Bebişin suyu bitmesin, belki öncedende az az geldi fark etmediniz vs riske atmaya değmez çoook var akıntı sanıp gelip suyu azaldığı için acil doğuma giren gebeler. İhmal etmeyin bence