goktugalpmom Kizlar aranizda gebeligin ilk haftalari ishal yasayan oldumu ben dun ogrendim daha küçük 28 beta ama ishal oldum 2 gündür
meryemarsln goktugalpmom bende öyleyim ishalim hic gecmedi suan 6 haftaligim bende ilk ögrendigimde 12ydi sonradan gögsün hassasiyetlesicek korkma icini ferah tut :)
goktugalpmom Sadece bel agrisi ve adet olacakmisim gibi agrim var akintim yok göğsüm de sizlamiyor bu tepkiler bende yok umarim kimyasal degildir
Hulo2105 goktugalpmom benim de regl ağrısı gibi arada ağrım oluyor bir de göğüslerim acıyor çok korkuyorum kimyasal diye😢
Dryfrmzz25 goktugalpmom evet evet yükseldi hamile olduğum için boş serum ve probiyotik verdiler şimdi 4 aylık olduk☺️ Allah gönlünüze göre versin içinizi ferah tutun
goktugalpmom Dryfrmzz25 cok mutlu oldum bana da dua edin insallah yukselir inanin suan ferahladi icim siz boyle deyince kucaginiza almka nasip olsun sagsalim
Dryfrmzz25 goktugalpmom çok teşekkür ederim tabiki dua ederim Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah ishalden korkmayın hamilelik olunca vücut bir anda değişime uğruyor ondan dediler bana geçiyor zaten bir süre sonra.Amiin☺️
Dryfrmzz25 goktugalpmom 6 gün vardı adetime yumurtlamadan daha 10 gün geçmişti çok erken öğrendim iyikide kan vermişim yoksa ilaç kullanacaktım yoğurt yiyin patates haşlayın ben öyle şeylerle probiyotikle geçirdim ve çok kötüydü gerçekten o korkulacak bişey değil
goktugalpmom Dryfrmzz25 çok teşekkür ederim bilgileriniz icin peki kan da kac çıkmıştı sonucunuz hatirliyor musunuz☺
Dryfrmzz25 goktugalpmom rica ederim ilk 10 çıktı iki gün sonra 82 iki gün sonra 316 dahada vermedim 10 gün sonra keseyi görmeye gitmiştim
Myworlddd Dryfrmzz25 bende adetime üç gün kala öğrendim 35 çıktı değerim yarında kontrolüm var adetten çnce çıması iyi bir şeymi inşallah bi sorun olmaz ya
goktugalpmom meryemarsln cok rahatladim bugun inanin beta az diye cok korkuyordum rahatladim hayirla gelsin bebeginiz adetten kac gun omce ogrendiniz☺