Esranur049_ Women_nur_ Ben aslen muşluyum ama doğma büyüme istanbulluyum eşim ise ağrılı ve doğma büyümede ağrılı. Evlenince ağrıya gelin geldim 2 yıl orda yaşadım. Bi oğlum oldu bu yazında ankaraya taşındık burdada 2 ci oğlumu kucağıma alıcam inşallah🥰 aşk beni köylere kadar sürükledi 😂😂🤷♀️
Serendipity16 Women_nur_ ben Kırklareliliyim eşim adıyamanlı İstanbul’da oturuyordu ailem bizde görev icabı 2 sene Şırnaktaydık geçen sene İstanbula geldik 💞
Mrymozbek Women_nur_ Vanlıyım doğma büyüme üniversiteyi Kırklarelinde okudum eşim ile de orada tanıştım kendisi de Kocaelili yani anlayacağınız Van’dan Kocaeli’ne gelin geldim biraz zor oldu ama iyi ki de oldu Hamdolsun 🥰🌸
merylii_ Nursl7 iyi bari daha sakin gerçi onun kalabalıkla işi yoktur bizde tayin istedik geçen sene de çıkmadı Mart’ta bir kez daha istiycez inşallah çıkar da gideriz, İstanbul maddi, manevi, psikolojik her anlamda yordu beni
Nursl7 @merylii_ aynen inşallah herşey gönlünce olsun burada da zor durumlar en ağır uçaklar buraya geliyormuş burası daha yorucu dedi eşim