Sinemneset Yildiz_20 yumurtlamada olabilir çatlamada olabilşr ay benimde 29 bat akıntım oldu iki gün ama ne akıntısı anlamadım
Sinemneset Yildiz_20 ya belkide hamilelik akıntısıdır takip ettiniz mi ovülaysyon testiyle yumurtlama günün birde benim adet olacak gibi kasık ağrım ve bel ağrım var
Yildiz_20 Sinemneset bende var aynisi sol kaşığıma bişey batıyor hiss var fılo uygulamasıyla ile izledim sizde ne zamandır istiyorsunuz bu aydanmı başladınız?
Sinemneset Yildiz_20 ebet bu ay başladım 2. Bebeği istiyoruz nasipse ,oğlum ilk denemede olmuştu tam 4 sene önce bu ay hamileydim bakalım şimdi nasip uygulamalar arası fark gösteriyor aslında
Yildiz_20 Sinemneset evet bende bu aydan başladım ardan baya zaman keçdiyi için hamilelik belirtilerin unutmuşum 😅
Yildiz_20 Sinemneset tamam in şaa Allah😁 erkek gebelik testi yapsanıza çıkar bence burda yok yoksa ben yapardım 🥺
Sinemneset Yildiz_20 29 u adet tarihim bence çıkmaz diğer hsmileliğimde de çok erken yaptım hiç çıkmadı adeti bir gün geçince hemen çıkmıştı
Zeuma9912 Benim de belirtim yok gün aşırı denedim ilişki bu ay 3.ayim 2.cocuk istiyorum ama ümidim yok olmuyor galiba