zumraninannesii Kızlar biz bu gün tam 7 haftalık olduk yarın doktora gidicez ikinci gebeligim inşallah hayırlısıyla kucagimiza alırız 12 aylık kızım var 23 yasindayim gaziantepde oturuyorum doğumda temmuz ayının sonuna geliyor galiba sezaryen oldum ben kızımın kalp atışı zayiflamisti 42 haftalık doğdu kızım bu da inşallah hayırlı şekilde olur saglikli olsun eli ayağı düzgün olsun bn başka bişey istemiyorum ☺️☺️ hadi hayırlısı
KFeyza_ zumraninannesii maşallah canım. Bir oğlum var benimde 3 yaşında yenice hamileyim bende 8+2 29 yaşındayım 🌺 sağlıkla afiyetle mutluluk huzurla gelsinler 🌺
Kilaflarinmucizesi zumraninannesii Bende 7+3 ün 3. Gebeliğim ikinci kızım 18 aylıkken hamile kaldım bende
aselelif06 zumraninannesii bende hala bı bebege alışmadım kızıma haksızlık yaptım diye sanki istemiyor gibiyim içim karmakarışık 7 haftalık gebeuim kızım da martta 3 yaşında olacak
Kilaflarinmucizesi aselelif06 Sizin yine martta 3 benim nisanda 2 yaşında olacak. Boşuna öyle düşünmeyin ona arkadaş olacak
sahhssenem 6+6 25 yasindayim ilk gebelik 😊 ben surekli ruyamda ikiz bebek görüyorum. 7. haftama giricem. 5 haftalikken gitmistik doktora tek kese cikmisti. ikiz olma durumu var mi acaba hala