Asus1 Tugcecey zayıf kalanlar daha çok aluyor derler ben ilkinde 42 ile kaldım 60 ile doğurdum doğumdan bir hafta sonra 44 45 çıkıyordum emzirirken 2 3 kilo aldım ama
KFeyza_ Tugcecey ilk hamileliğim 49 hamile kalıp 73 doğurmuştum baya abartmıştım ben şuan ikinci gebeliğim 8+2 güncel kilom 53 bakalım bu sefer ilk üç ay geçsin diyetisyenle devam edeceğim çok almak istemiyorum
Merve1414 Tugcecey 45 kolayla kaldım 3 hamileliğimde birinde 51 birinde 53 le doğuma girdim şuan yine 45 im 14 haftakigim mide bula tilarim çoktu 42 ye düşmüştüm ama bu ara yine zayıfladım giden bulantılar geri geldi
suzanacar Tugcecey 60 kg hamile kaldım mide bulantısı döneminde 2 kg verdim şimdi 67 kg 35.haftadayız.
Asus1 KFeyza_ sonrasında çok güzel vermişsiniz ama ne güzel bende 2. Ye 49 da kaldım şuan 65 im heralde 67 yi falan bulur dikkat ettiğin birşey oldu mu doğumdan sonra tavsiye bekleriz🥰😊
KFeyza_ Asus1 canım oğlumu doğurduktan 1 yıl sonra yemelerimi azalttım bol su sıvı içtim 1.5 yaşındayken de spora başladım öylelikle 53 kadar düştüm şuan ikincide daha çok başındayım 8 haftalık ama dikkat etmeye çalışacağım inşallah
Smyye0303 Tugcecey ilkte 48kgda 62 kg doğurdum sonra tekrar gitti hepsi kilomun. 4 sene oldu ikinci kez hamile kaldım 54 kg ile şuan 66 kg 1 ay sonra dogurucam zaten bebek plesanta suyu derken 7-8 kg o oliyor geri kalanda gidiyo
Beyzanrrr Tugcecey 38 kilo ile hamile kaldım şuan 34 haftalıgim 55 kiloyum doğuma kadar 60 olurum die düşünüyorum
Nur321 Beyzanrrr kız 38 kilo ney. Valla bende 40 45 kilo felan olmak istiyorum da bir türlü zayiflayamiyorum ya 🥴
nurcakar03 Tugcecey 170 boyum 55 kiloyla hamile kaldım bayağı zayıftım boyum uzun diye 55 bile göstermiyordum 78 küsürle doğuma girdim çıktığımda 73 tüm şuan 4 gün oldu doğum yapalı kaç oldum bilmiyorum
Ozgeunuvar nurcakar03 boyum 173 kilom 55 ti sizle hemen hemen aynıyız şuan 31 haftalık hamileyim ve 74 kiloyum tahminimce doğuma kadar 80i görürüm gibi ama şeye şaşırdım doğum esnasında 7 8 kg kadar gidiyor diyorlardı kandırmışlar beni 😞 siz normal doğum mu yaptınız
Melos066 Tugcecey ilk hamileliğim 48 kiloyla hamile kaldım şu an 25 haftalıgiz 55tim en son bir hafta önce ama çok fazla yiyorum nefes alamıyorum yemekten