Busraaa1014 bademommss__ İyi bari canım ya çok değişik bı ağrı yani tüm gün ayakta iş yapmışsın gibi geçer inşallah. Kaçıncı haftadasınız
Busraaa1014 bademommss__ 33+5 canım bebek cok asaga inmiş ondan korkuyorum az daha dayansa iyi olacak
Momela Busraaa1014 ben kasık ve bacak ağrısını 18. Haftamdan beri çekiyorum doktorlar diyor artık yapacağımız birşey kalmadı çekeceksin ağrıyı birde arada belime vuruyor ya anlatamam ☺️😁
Busraaa1014 Momela Heh iste benim şuan 3 lü kombo bide bebek aşağıda çok onunla mı alakalı sancı mı başladı çözemiyorum
bademommss__ Beyzab95 yerleri daraldığı için ağrı yapıyo herhalde ama geçmezse doktora gitmek lazım tabi
Ilba_34 Beyzab95 benimde 30larda başladı önemli olan sık sık olmaması dinlendiğinizde ılık duş aldığınız da geçmiyorsa doktorunuza haber edin muhakkak rahim genişlediği ve bebek büyüyüp sıkıştığı için bu ağrılar normal dedi bize doktorumuz
Mercimeek Beyzab95 lütfen gidip nst çektir ben hayatımın hatasını yapmışım dün kontrol diye gidip hastaneye yatış yaptım 😥
bademommss__ Mercimeek şu an iyiyim geçti çok şükür ama tekrar ederse yatın gidecegim🙏sizin durumunuz nedir🌸
Mercimeek bademommss__ aksatma lütfen ben hep bebek sandım dün sancım doğum anındaki sancı çıktı o stres korku Allah kimseye yaşatmasın şuan evdeyim sadece tuvalete kalkıyorum ilaç ve bol su
Ilba_34 Beyzab95 çok dayanamayacağınız birşeyse acile gidin orada nstye sokuyorlar en azından içiniz rahat etmiş olur ☺️