EsAl- Kızlar son hazırlıkları da tamamlamayı kaçıncı haftada bitirdiniz? Mesela beşiğe çarşafını vs ne zaman serdiniz ?
Raziyenurx EsAl- ben 36 haftalığım iki gün önce çantaları hazırladım canm beşiği de yeni kurcaz bi haftaya
Tugcegurdal_ EsAl- 37+4 valiz de bebeğin eşyaları hazır kendi pijama takımımı koymadım kırışmasın diye. Beşiğin çarşaflarını da bugün yıkayacağım daha:)
Kahverengi EsAl- 35 herşey tamamdı 35+5 tekrar bi sil süpür ev düzeni yaptım 35+6 doğum oldu içime doğmuştu zaten 😊şimdi buda erken gelmek ister diğe 35 herşey bitmiş olur büyük ihtimalle
Asus1 İlkinde erken doğum tehditi yaşayınca bunda da korktum ne olur ne olmaz diye 32 de beşik çanta herley hazırdı sadece örtüler serilecek o da toz falan olmasın diye bekliyor yıkanıp ütülendi 😊
Merve1414 EsAl- 29 haftalıkken benim herseyim hazirdi oncekilerde çünkü ikisindede erken doğum riskim vardı bu 3. Yine tedbir amacli bişi olmasada o hastalarda erkenden hazirlarim
Rubbywoo 38+2 beşiğe dün çarşaf serdim hazırladım valizdeki son eksikleri koydum 34. Hafta valizim hazırdı kıyafetler yıkanmıştı
EsAl- Hastane çantası kıyafetleri yıkama ütüleme benim de hazır 37 haftalık hamileyim şu an ama acaba çarşafları sermek için erken mi daha diye düşündüm… eğer yok erkek değişle derseniz beşiğe sereceğim ☺️
myprincessgirl 34+4 hastane çantası hazır beşiğine sereceğim çarşafı falanda yıkadım ütüledim ama tozlanır diye sermedim 37 de falan tabi erken gelmezse bebiş sermeyi düşünüyorum
Serba Kahverengi hm banada suyun da azlık var dedi yatın gidicem hazırlıklı ol felan dedide yarın 36hafta oluyoruz
Kahverengi Serba 36 erken bir hafta değil o yüzden strese girme Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 😊