Melos066 Çok fazla yiyorum kilom çok deil ama patlayacak gibi olsam bile yiyorum yemek meyve her buldugumu yiyorum geceleri de uyuyamıyorum yokmu bunu durdurmanın bi yolu 24+6 haftalıgiz 25 olcaz
pisiannesi Melos066 bende 24+6 yım, geceleri midem kazınıyor ama yemeden de durabiliyorum, iştahım var acıkıyorum ama 4 5 lokmadan sonra tıkanıyorum bende nedense, bekleye bekleye yiyorum🤷🏼♀️
Rabiss34 Melos066 29. Haftadan bildiriyorum bulduğum her şeyi yemek istiyorum 😅 ilk defa böyle oldum ama durduramıyor insan 12 kilo aldım üzülüyorum ama sonra ditorum bebiş sağlıklı olsun gerisi hallolur
Smyye0303 Melos066 o haftalar öyle oluyo sonra durunca da diyon ben niye yemiyorm artık kilo almam durdu benimde 1 aydır belki tık yok 1 kilo belki anca ama bebek almış şükür 😅🤣
Melos066 pisiannesi yok ya ben yemeden duramıyorum illa yiycem yoksa uyku uyuyamiyorum tok bile olsam midem kaziniyor
Melos066 Rabiss34 valla durmak istiyorum ama duramıyorum canım her gördüğümü yemek istiyor kilom da normal 48 di en başta şuan 55 ama işte sismek çok zor oluyor hareket edemiyorum tıkanıyor um falan
Melos066 Blueberry0 bende yazarken yiyordum 😂 şuan yine acıktım yememeye calisicam uyku tutmuyor yedikçe
Rabiss34 Melos066 evet aslında çok kiloda almamışsın ne güzel 😍 valla bebiş istiyor diye diye yemediğim şey kalmıyor sürekli ne yemedim diye bakınıyorum 😅 yiyince de çok şişiyor insan evet birde artık bende mide yanması eşlik ediyor
Blueberry0 Melos066 kıs bende yeni uyandım yemek hazırlıyorm sonra evi 💩 götürüyor temizlicwm daha ütüm var 🫨🫨
aypersi Bende 24+6 bu hafta aşırı yeme isteğim var özellikle geceleri şimdiden 12 kilo aldım nasıl önüne geçicem bilmiyorum
ElaEge Melos066 allahım bana da nasip etsin çok iştahlı biriydim şimdi ise 3 öğünü zar zor yiyebiliyorum hamilelik çok zor ya
alynozds 36+6dayım aşırı derecede iştahım var canım özellikle tatlı çekiyor ama suyumun fazla olması sebebiyle doktorum şekeri ve karbonhidratı yasakladı komple neredeyse sebze dışında hiçbir şey yiyemiyorum geçen gün oturup ağladım çikolata istiyom diye çok değişik bir evre sağ Salim atlatalım da 😂😂😂😂
Rabiss34 Melos066 aynı duyguları paylaşıyoruz vücudumu gördükçe sinir oluyorum çevremde normal normal deyip duruyo😬🥲