Damlaozddmr Ya arkadaşlar Dr. Banu çiftçinin uygulamasını kullanıyorum orda bebeğin yaklaşık 7-8 cm olduğunu gösteriyor ama bugün kontrolde bebeğimin 4 buçuk cm oldupunu öğrendim 11+1 haftalığım normal mi sizce?
didematlas Damlaozddmr Normal you tube tan Banu hocayi dinleyin.Dr diyorki bu gozunuzde canlanmasi icin size verilmis kaba taslak bir rakam.Makinadan makinaya drdan doktora hatta ayni drun yarim saat sonra cektigi ultrasonla verdigi deger degisebilir.Arkadasinizla bile kiyaslamayin diyor.Siz drunuza guvenin o bir sıkıntı varsa soyler.
Esmalpaslan66 Damlaozddmr canım o baş ayak mesafesini söylüyor Banu çiftçi doktorlar 18 haftaya kadar baş toto kaç cm onu söylüyorlar bende 12 haftada gittiğimde öyleydi
Damlaozddmr didematlas yaaa çok teşekkür ederim doktorum gelişimi iyi sıkıntı yok dedi zaten benimde öyle şiddetli ağrım falan yok bebişimin kalp atışlarınıda duyuyorum sağlıkla gelsinde miniğim başka hiçbişey istemiyorum yaa ilk bebişim bu benim
didematlas Damlaozddmr Benimde ilk ins. saglikla kucagimiza aliriz.Biz 11 haftada cinsiyetini ogrenmistik belki sizde yakinda ogrenirsiniz.
Damlaozddmr didematlas bakalım inşallahh sağlıkla kucağımıza alalımda bebişlerimizi👼🏼 6 şubatta bidahaki kontrolüm o zaman kesinleşir heralde yaa hamile kaldığımdan beri zaman öyle çabuk geçiyor ki onu her gördüğümde heyecanlanıyorum 😍♥