MelodyFairy Pco var ama bu ay döngüm 29 du ☺️sık sık maydonoz ve nane tüketmiştim ona bağlıyorum 😍 Adetim dün bitti bugün denemelere başladık sorum şu tekrar bol bol tüketsem bir problem olur mu ?
Cinarsaitinannesi MelodyFairy günde 4 5 dalin zarari olmaz ben hamileyim hergun salatada yemekte yiyorum 3 dal maydanoz ve nane düşük yaptırmaz sen zaten şuan hamile değilsin yumurtlama sonrası kullanma istersen için rahat eder
MelodyFairy Yumurtlama takibi yapmıyorum stres yapmamak için tutma ihtimaline karşılık tüketmekte problem olur mu acaba
Aleyzeee MelodyFairy gebelikte ve çocuk düşünen kişiler doktorlar da maydanoz tüketmeyi çok önermiyorlar düşük olma ihtimaline karşı
Asyaeylul2816 MelodyFairy nane değilde maydonozun antioksidan etkisi olduğu için düşüğe sebeb olabilir pbulsyona kadar yapın brakın olmadı
MelodyFairy Aleyzeee tahmini 10 gün falan yesem de sıkıntı olur mu ki ? çünkü bebek oluşacak plasenta vs olacak anca öyle düşme ihtimali yok mu ?
Aleyzeee MelodyFairy tabikide öyle ben aşılama ve tüp bebek yaptırdım zaman tedaviye başlar başlamaz yasaklamıştı doktor
Aleyzeee MelodyFairy valla bilmiyorum kuşum çevremde hep çocuk düşünen insanlar maydonuzu yememeye çalışıyor sen yine de riske atma bence