Kızlar öncelikle hepinize merhaba, bir konu hakkında bilgi vermek istiyorum. Gebeliğimin 3. Ayından itibaren Rahime Bekar adlı doktora kontrole gitmeye başladım yaşım 21 ve ilk gebeliğim doktora ilk başladığımda tam olarak iyi ya da kötü olduğunu anlayamıyordum bundan dolayısıyla Şuan ki haftama kadar kontrole gittim ( 32. Hafta ) bu süre zarfında doktora ne sorarsam sorayım günü gelince konuşulur gibi söylemlerle ilk gebeliğim olmasına rağmen beni asla bilgilendirmedi. 32. Hafta çalışabilir raporu almaya gittiğimde doktor doğumdan gelmiş ve aşırı telaşlıydı. Minimum 10 kişi bekleyeni vardı asistanı beni nst ye yönlendirdi, nst ye gittiğimde hemşire neden geldiğimi haftamın çok erken olduğunu söyledi. nstye girdiğimde alet sürekli karnımdan kaydı nstde ses neden bu kadar az diye sorduğumda cihazla ilgili bir problem olduğunu ve sancımın çıktığını söyledi fakat ben de herhangi bir sorun yoktu. Daha sonrasında doktorun odasına gittim Rahime hanıma sancım çıktığını bende bir sorun olmadığını söylediğimde “doğur doğur nolucak Şuan sorun olmaz “ dedi tam olarak kendimi anlatamadan ultrasona aldı kendisine bir şey sorulduğunda bizleri terslemiştir. Daha sonrasında alttan muayene etmek istedi ve bu doğumu tetikleyeceği için şüphelendim ve yapmak istemedim (hoca sürekli gittiğimde alttan muayene istiyor) sonrasında doktor izin vermediğimde çokça ısrar etti kabul etmedim ve tuhaf bi şekilde davranmaya başladı bana mesuliyet kabul etmiyorum, evde gidip doğura bilirsin, kanaman olursa bir şey yapamam vesaire diyerek 4 saat sonra tekrar nst ye gelmemi söyledi. Konu hakkında çok rahatsız olduğumu birinci şahıs olarak dile getirmiş olup şikayetçi olduğumu belirttim bu konu içinde sizleri bilgilendirmek istedim. Şuanda medipol Bahçelievler asiye uzun hanıma gittim gayet memnunum umarım bu şekilde ilerler. Tavsiye.