momormom Umut_aras siz gayet iyi niyetle başlık açmışsınız paylaşan olur, olmaz çok dert etmeyin Kimisi bunu özel bulur paylaşmaz kimisi de hem dertleşmek hem bir şeyler sormak için paylaşır🌸
Fatmanur1616 Tugba_turk46 karşılaştırma yapıcak büyük ihtimalle de çok yanlış her gebelik farklıdır bence insanlarla kendinizi karşılaştırmayın
teacher-mom21 Niye göbek fotosu istiyorlar ben hala anlamış değilim ben göbeğim belli olmasın diye yeminle geniş şeyler giyiyorum çekiniyorum… Bebek kilosu soranlari göbek fotosu yok us fotosu isteyenleri anlamış değilim bazı şeyler vardır insan kendinden bile sakınır…
Umut_aras teacher-mom21 ya varya bı post açarım bütün muhalifler başıma üşüşür millet açınca güzel güzel sohbet ederler gece gece herkes işine baksın nefret getirdiniz uygulamadan
momormom teacher-mom21 ya evet bu neden var ben başlık sahibi için demiyorum ama çevremde çok fotomu bebek ultrasonunu merak eden oluyor Yani nazar bilmem ne düşüncesinde değilim de bu işler bana özel geliyor anlamış değilim ben mi yanlış düşünüyorum
tugcesakzci Umut_aras herkes istediği posta istediği şekilde (hakaret içermeden) yorum ve eleştiri de özgürdür. Gelen eleştirilere saygı çerçevesinde yorum yapalım lütfen. Arkadaşlar size bir saygısızlıkla veya hakaretle cevap vermemişler.
Kaderim- Atmak istemiyorsaniz girip saçma sapan yorumda yapmayın gayet güzelce post açmış kız gelipde çok bilmişlik yapmayın
Umut_aras Kaderim- teşekkür ederim dediğim gibi insanlar post acar altına kibar kibar konuşurlar bana gelince herkes muhalif oluyor zaten takilmiyorum uygulamada ama nefret getirdiler gorduysen sinir olduysan yorum yazma ne olur hem de benim enerjimi alma yok illa bozacaklar mutlu oluyorlar biride ihtar yollamış çokta tin kendini genel müdür sanıyor