Aysnr11 Rabiajc 6. Ayımıza girdik ben hala göbekten yapıyorum göbeğim aşırı gergin olmadığı sürece de göbekten yapmaya devam edicem 1 cmlik iğne bebeğe ne gibi zararı olabilir ki 😇
eylmz Rabiajc ilk aydan beri göbekten yapıyorum 31.haftadayım. Bebeğe bir zararı dokunmaz bebek yeterince korunuyor içerde
_momnew eylmz morluk ve şişlik oluyor mu sizlerde de ben de ceviz kadar şişlik ve morarma yapıyor nadiren
HandeGezer @“_momnew”#p _momnew evet yapıyor arnica diye bir jel krem var o morluklara iyi geliyor ben ondan kullanıyorum. İğne öncesi ve sonrası da vurduğum yere 5 dk buz uyguluyorum
eylmz _momnew şişlik hiç olmadı ama morluk bazen oluyor tabi. İğneyi dik şekilde sokup yavaş yavaş veriyorum. Bitince de hızlıca çekip pamuğu bi iki dk hareket ettirmeden bastırıyorum. İğneyi çektikten sonra pamuğu koyduğunuzda hareket ettirmeyin o bölgeyi sadece basılı tutun. Bir sağlıkçı olarak bunları söyleyebilirim 🙊
naneliseker_ Rabiajc değişir. Çok deforme olursa aciyor yer değişiyorsun artık. Kol,bacak,göbek gibi. Bebeğe faydası var tabiki, cilt alti bir iğne bebeğe de ulaşması imkansız 7 kat altında
miray_85 Rabiajc bende oksapar kullandım gobekten vurmanin zarari olmazmıs doktorum vurabilirsin demişti ben sabah aksam kullandım ama göbekten yapamadım aksamlari bacaktan kendim yapiyordum gündüzleride saglik ocağinda yaptirdim