Slcn68 Kızlar sezaryan oldum 13 gün oluyo şimdi dikiş yerimden sızıntı geldi kan dikişimmi açıldı napmam gerek
yarencaliskan Slcn68 çok mu geldi damla damla mı benimde iyileşirken sol kısımdan damla damla gelmişti sonra kendiliğinden iyileşti çok geldiyse doktoruna söyle hemen antibiyotik veriyor
Hopefulmom Slcn68 ağır birşey mi kaldırdınız veya kendinizi zorladınız doktora görünün enfeksiyon olmasın Allah korusun
MervEfehan Slcn68 ilk dogumumda başıma geldi toplamda 5 dikişim vardı ikisi atmıştı lohusa kanaması gibi değildi bı yerin kesilir kanar öyleydi rengi.acile gittim tekrardan dikiş attılar maalesef. Bı gidin yinede doktora önemli bişey değildir belki.
yarencaliskan Slcn68 benimde olmuştu kendiliğinden geçti ama istersen yarın doktoruna bir sor kesin olsun
yarencaliskan Slcn68 evet ipi atınca damla damla gelmişti zaten en çok orası sızlıyordu benim hatta enfeksiyon falan mı kaptım diye hep söylendim 1 hafta sonra kendiliğinden geçti ama sizi yanlış yönlendirmek istemem numarası varsa doktorunuzun yarın sorun :)
Slcn68 yarencaliskan devlette oldum çam sakura hastanesinde numarası yok zaten hep değişik doktorlar oluyo her gün değişiyo