Hatice_70 Kızlar 30+4. Haftamda doktora gittim bebek 31-32 haftalik fln göründü doktor bir hafta önden gidiyor kilosu haftasina göre fazlaymış galiba hamur işini - tatlıyı kes dedi bu şekilde bebiş önden gittiği için erken doğum yapan var mı 🫤
asell13 Hatice_70 benim oğlumda hep 2 hafta öndeydi 3750 doğdu gününde zamanında doğdu sadece doğuma 10 gün kala kalp atışları yükseliyordu çocuk içerde sıkıntıya girdi diye takılıyodu drm 😅 hergün gidiyodum oksijen doğal rahatlatıcı şurup kullanıyordum normale dönüyordu 10 gün öyle idare ettik günümde doğdu 🥰
Busy Hatice_70 benim kızımda önden gidiyordu 1 hafta falan. 39+4 de doğdu 4 kg doğdu. Haftası önde giderse iri olur sadece erken doğacağını sanmıyorum
Mervebektass Hatice_70 canım 1 haftayla çokta erken doğumluk değil ben çocuklarımı 34 de 3 buçuk kilo 32 de 3 kilo doğum yapmış biri olarak ve şuan 30 haftalık iken bebeğimin 32+4 çıkmış olmasından dolayı mesela erken doğum riskim var çünkü gerçekten çok ileri oluyorlar benimkiler sen yediğine ictigine dikkat et yeter akşam 7 den sonra çerez ve meyve tüketmeye bak daha iyi olur 🙂
Smyye0303 Hatice_70 benim iki gebelikte de kilo boy kafa karın iki hafta önde gidiyo ama erken doğma gibi bir ihtimal yok yani ilk oglan 38 den sonra sezeryan oldum şimdi 34 haftalık hamileyim bunuda ya 38-39 gibi alicaklar korkma hiç bende hamur işi tatlı yiyorum yapcak bişi yok meyve falan 😀
Lamraaa Bi tanıdığım yaptı canım normalde bebek 34 haftalıktı ama ultrasaona göre 37 haftalık görünüyordu 34 te yaptı doğumu
hasretsisman 1 hafta önde yada geride olması sorun teşkil etmiyor diye biliyorum arkadaşımın bebeği de öndeydi tam zamanında doğurdu 🙂💖
Meltemmms Ben de merak ediyorum 38.haftadayım bebeğin boyu 40 haftayla uyumlu. Önden giden kilosu değil ama boyu. Doğar mı 1 2 güne acaba🙈🙈🙈
Hatice_70 Busy inşallah hayırlısı ile sağ salim doğsun da 😍 inşallah benimki de düzene girer 3.500 kilo üstünü sezeryan aliyorlarmis galiba
Meltemmms Hatice_70 evet ben 1.72 eşim 1.85 bebişimiz 53 cm şuan. 🤗 uzun diye 39 40 ı görmeden doğar diye düşündüm ama 38 olduk bile🙈 neyse şu an alt tarafa 2 kere anlık bi sancı girip çıktı belki bir umut doğum başlar 🤣🙈
Busy Hatice_70 insallah sağlıkla gelsin yavruş 🙏🏻 ben şehir hastanesinde normal doğum yaptım . Sadece biraz alttan kestiler zorlandığım için onun harici kolay bir doğum oldu 4 kg olmasına rağmen.
Hatice_70 Meltemmms ya maşallah 😂😂 arkadaşımın bebeği de 53 cm doğmuştu aldığınız kıyafetler tam olur ama iyi olur😂🤭🤭 Bana fln sanci girse sizin kadar rahat soylermiyim acaba😂😂 ben 32+3 oldm şimdiden stresi başladı Allah’ım sizi de bi avazda kurtarır inşallah
Hatice_70 Mervebektass ya maşallah sag salim kucağınıza alirsnz inşallah 😍 teşekkür ederim önerileriniz için 😍💗💗
Arzuanne Mervebektass küveze girdiler mı ciğer den dolayı solunum sistemi normal mıydı yani erken ya haftası
Meltemmms Hatice_70 aminn hepimizi Allah bir avazda kurtarsın inşallahhh 🥰 rahat söylüyorum evett hatta kasılmam olunca vs bi mutluluk geliyor acaba doğuracak mıyım diye ama devamı gelmiyor 🤣🤣
Hatice_70 Meltemmms amin inşallah keşke bende bukadr rahat olsam 😂😂 ama sizin rahatlığınız bana da rahatlık verdi 😂
Hatice_70 Busy maşallah kestiklerinde hissettiniz mi arkadaşımın da ultrason da bebek kilosu az çıktığı için normal doğum yaptı ama bebek 4 kilo üzeri doğmuştu ayni şekilde kesmislerdi hiç hissetmedim dedi siz hissettinx mi