srnkckdlgc Aksamustunden beri gecmeyen bas agrisi var yemekte hamurisi yedim buyuk ihtimal o dokundu ama agri gozlerime vuruyor nerdeyse boyle bi durum yasayan oldu mu
Ankara-58 srnkckdlgc tansiyon yükselmiş canım sade soda var mo limon sıkıp için yada yoğurt limon sıkıp yiyebilirsin suya limon sıkıp için rahatlatiyo
Ankara-58 srnkckdlgc şekeriniz tansiyonum varsa birisi yükselmiş cnm şeker var limon tavsiye etmem yoğurt yiyin salatalık duzelir
Nesfur41 srnkckdlgc Valla tuhaf bi yöntem ama bende çok şiddetli ağrı oldumu parmak atıp kendimi şidettli kusturuyom rahatlıyom sonra 🙅♀️
Gmz09 Gebelikte migren ya da gerilim tip baş ağrıları artıyormuş maalesef benim de doktorum söylemişti.Çok şiddetli olunca parol içiyorum
srnkckdlgc Ankara-58 tahlilerde ne şekerim ne de tansiyonum çıkmadı aslinda ilk defa boyle fena oldum anlamadım
Ankara-58 srnkckdlgc benimde çıkmamıştı ama birgun aniden birden tansiyon yükseldi 14 gordu hamur işi yemiştim
Ankara-58 srnkckdlgc biraz bekleyin yediysenmiz xnm tansiyon eğer yavaş yavaş agri hamilelere başlar 15 dakika sonra felam