Ayseee07 Doğumun başladığını nasıl anlayacağımı çözemedim su patlaması kanama haricinde jölemsi akıntım geliyor oda bi başlangıç mı acaba diye düşünüyorum açıkçası bilgisi olanlar yardım edebilir mi 🤷♀️
Suzitosuzi Ayseee07 38 im ben de sancılar geliyor gidiyor ama Doğum başlarsa anlayacağız orası kesin. Belden başlayan kaşıklara giren şiddetli geçmeyen ağrılar oluyormuş
Bittersweet Ayseee07 benim sancim var bugun kontrole gittim nst de50nin ustunde 3-4 tane sancim cikti ama doktor sikinti yom dedi evegeldim hala da hissediyorum sancilari
Ek1207 Ayseee07 o jölemsi akıntı bende de oluyor açık pembe renkli doktor nişanın gelmiş o akıntı da normal kaslar açıldığı için geliyo dedi. Ben suyum mu acaba dedim ama değilmiş
Buseamaikizlerburcu Nisandir heralde hangi renk bnde 38+2 yim sancim yok acilmam vardi 1 cmdi ama nisan sanci su hicbise gelmiyor
Aysgl123 38+1 im bende dün nst de cıktı 100 e kadar bi kaç kere ama doktor birşey demedi nisan yok ama ara ara sanci geliyor. Nasıl dogurcaz biz 🙁
Ayseee07 Aysgl123 inan bende bilmiyorum 2 kez acile gittim 1 de 3 kez sancım cıktı doktor yatıs dedı 4 gündür sancı cekıyorum dıye yalancı sancı dedıler 2. De de bir kere cıktı doğum sancısı degıl dedıler yine eve gönderdiler
Ayseee07 Suzitosuzi belden baslıyo karın cevremde sürüyor ama zaman zaman sıddetı artıp azalıyor kayboluyor
Ayseee07 Aysgl123 aslında yapmaları gerekıyo sancıyla gittiğimde yaptı doktorum 37 haftada başlıyor kımı doktorlar
Ayseee07 Bittersweet sanırım bir gün gercek sancıyla karsılasacagız ama ne zaman doğurmak istiyorum artık 🙏
SinemAyaz Ek1207 açık pembe iki damla şeklinde dün benimde geldi ama sancım Yok kasıklarımda bebek hareketi hissediyorum sadece 38+2 yim bugün cuma sezeryan olacaktım yarın kontrolüm var doktorum sancın varsa gel nst cekelim dedi ama sancım Yok
Ayseee07 Buseamaikizlerburcu bende öyle biliyorum canımda önden belirtiler oluyormuş tam net bi bilgim yok benimde
Ek1207 SinemAyaz benim de üç gündür o pembe renkli akıntı devam ediyo sancımı bekliyorum hala arada hafif sancılar oluyo ama tam doğum sancısı değil. Ben normal istiyorum. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah