Azracagla 2.sezeryanımı bekliyorum pazartesi randevum var acaba gün verirler mi çok heyecanlıyım ya yaşadığım herşey başa dönüyor korkuyorum ve heyecan yapıyorum sizler nasılsınız 🥲😊
Yagmurrrx Azracagla 37+1☺️ normal doğumu bekliyorum inşallah, heyecan, mutluluk, ilk kez bu duyguları yaşama merakı ve korku 🙄😆
Ceren1993 Azracagla verirler inşallah herhangi bi sağlık sorunları olmasın sağ Salim kucağımda alalım
Meltemmms 38+0 olduk normal istiyorum ama hemen doğsun da istiyorum ptesi doktor kontrolüm var bakalım bir yanım acaba sezaryen mı olsam diyor diğer yanım bekle azıcık daha diyor🙈🙈
Umaymomy Yagmurrrx 36+6 benimde bugün hislerimi tercüme etmişsiniz resmen.. Aşırı derecede heyecanlıyım değişik karmaşık duygular içerisindeyim bir yandan korkuyorum .. Hem bir an evvel kavuşmak istiyorum hem biraz daha böyle kalayım özlerim diyorum 🥲🥲
Yagmurrrx Umaymomy evet kesinlikle Rabbim bizlere inşallah kolay ve güzel bir doğum nasip etsin inşallah bebişlerimize sağ salim ve sağlıklı kavuşmayı nasip etsin inşallah 🥰