efsanee_ Cobanipek bnde araba arayışımdayım. Denk gelmemişti daha önce bu araba. Güzel görünüyo. Sağlamlığı soru işareti tabi
Esra03 Cobanipek kızlar travel olan bebek arabaların da bebekler 4 yaşına kadar binebiliyomş eşimde travel çok istiyo ama bn istemiyorm yada bilmiyorm ya 🤪😂
Cobanipek Esra03 4 yaşına kadar kullanılsa da kullanacağımı düşünmüyorum ama sağlam olursa iyi olur en azından 2cilere de kullanırız 😎
Esra03 Cobanipek yani ama çocuk bincem diye tutturursa valla mecbur bindircen o zaman bn görüyorum dışarda çocuk glmş 5 6 yaşına hala biniyo 🤭
Cobanipek Kızlar bebek arabam geldi ben çok beğendim rengi modelini yani sağlam da duruyor açıkçası pek anlamam ama öyle duruyor sadece biraz büyük ama travel modeller zaten öyle yaniii bana sorarsanız alınabilir 👍
Mom67 Cobanipek bebek arabasından memnun kaldınız mı acaba? Ben de o markayı almayı düşünüyorum internetten ama sağlamlığı falan nasıldır emin olamadım. Burada araştırırken eski gönderiye denk geldim size yazmak istedim 😊
Duyguluuu Cobanipek bende o bebek arabasını görmüştüm evet ya kullandınız mı memnun kaldınız mı acaba ya