Aysegul58 Meraba guzel anne ve anne adayları. Mide bulantilariniz gebeliğinizn kaçıncı haftasında basladi ne kadar sürdü. Hiç bulantısı olmayan var mi💐💐💐
ecembugra53 Aysegul58 4. haftada başlayıp 10. hafta da bitti suan 2. gebeliğüm ilk gebelikte oğlumda da daha fazla sürmüstü
Semre1407 Aysegul58 10.hafta gibi başladı maalesef hala devam ediyor 25 haftalık olduk sanırım doğurana kadar midem bulantım geçmeyecek 🙈
Aysegul58 Aybarssmom_ bende suan 6 haftalik gebeyim dun ilk kez midem bulandi ama o ladar cikarmadim da
B__28 4.haftasın sonunda başladı şuan 5.haftadayım şiddetle artıyo içim dışıma çıktı tabirini birebir yaşıyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah geçsin biran önce sağlıkla kucaklarımıza alalım😢🤲🏻
Aysegul58 Semre1407 Allah yardımcımız olsun valla o daha zor olur. Ben daha taze gebeyim 1 kere bulandi o da cikarmadim da
Gmz09 7.haftada başladı 16.haftaya kadar.Hem kusma hem bulantı.18.haftadayım hala ara ara bulantı kusma var.Ben prilam kullandım o çok iyi geldi
Gmz09 Aysegul58 illa olur diye birşey yok herkeste değişkenlik gösteriyor.Kusmadan hafif bulantıyla geçirirsiniz belki🌸