Baharr_zn blogmomies bende bu takımdan aldım ilk bebeğim uzun boylu doğduğu için bazı tulumlar olmadı bile diyebilirim şimdi 2. Ye hamileyim ama yenidoğan pek bişey almadım ya patiksiz yenidoğan aldım ya da böyle tulumları 3 ay aldım yıkadım ancak çektimi diye hiç dikkat etmedim 30 da yıkanıyor çok çekeceğini sanmam
Busbusd1 blogmomies benim aldığım ürünlerde bedenler yenidoğan ve 0 3 ay yazıyordu o şekildeydi ama inanın hatırlamıyorum ne zaman 60 cm oldu şimdi kızım üç yaşında 90 cm
AsELinAnneSi__ blogmomies Peki fiyatlar nasıl acaba bende böyle kucuklerden arıyorum uygun olsun istiyorum benim bebeğim 44 santim doğdu şuan 1 aylık 52 santim 0-3 aldiklarim büyük geliyor yenidoğan aldiklarim olmustu kaliplar baya büyükmüş benim aldiklarim sanki bu e bebek küçük gibi geldi
blogmomies AsELinAnneSi__ Merhaba. Fiyatı 250 liraydı. Bu olur gibi duruyor bilemedim . 50 cm yazıyor ama kilosu da çok değilse giyer heralde.
LamiyaCetinkaya blogmomies Merhaba, benim oğlum 53 cm doğdu o yüzden yenidoğan takımlarının hepsini giydiremeden küçük gelmeye başladılar, 1-2 kere giydi giydiğini de. 3 aylar daha pratik oluyor en az 1.5-2 ay giyiyorlar.
MorKelebek54 _Tazeanne e bebek uygulasindan girip mom dad yeni dogan tskimi yazin cikiuo zaten bi arada stoklarda yotu hic ama yenilenmis bende ordan kaptim hemen
AsELinAnneSi__ blogmomies Evet 2600 doğdu bebeğim böyle takımları yeni yeni giyebiliyor teşekkür ederim ☺️
blogmomies __mom1 25 haftalıkken 800 gramdı doktor tontiş dedi o yüzden kaç kilo doğar bilmiyorum. Çok teşekkür ederim ☺️
kplmn blogmomies merhaba e bebek ürünleri çekmiyor fakat yenidoğan yakınları bebekler 15-20 gün anca giyebiliyorlar 3 aylık ya da 0-3 aylık daha fazla almanızı öneririm