Minikbiranne35 Kızlar ilk içtim de bende sersemlik yaptı sonra vajinal almaya başladım ama bugün böyle iç çamaşırıma işemişim gibi su dökülmüş gibi sizde fitil kullanınca öyle oluyo musunuz merak ettim riskli gebeliğim var dua edin 😞
Namish Minikbiranne35 bendede oyle oluyo evet😅Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimzi🤲🏻
Tugce48 Minikbiranne35 evet bende kullanırken öyle oluyordu sanki çişimi kacırmısım gibi bir ıslaklık ilactan kaynaklanıyor korkma
Hhyc Minikbiranne35 aynı ben bugün 6+4 olduk 15 dündür hergun leke var bi geliyor bi duruyor bu akşam kalp atışını duyduk benimde dediğin gibi oluyor fitilden sonra
Minikbiranne35 Namish zor bir süreçten geçiyorum yeni evliyim gebe kaldım daha çok tazeyiz 20 gündür böyleyim bi kanıyo bi lekelenme oluyo bi kahverngi akıyo
Hhyc Minikbiranne35 her lekeyi kanama olarak sayıyoruz ve düşük riski bu dedi 12 haftaya kadar dikkat ediceksin dedi hayırlısı artık napiyim senin ne kadarlık
Mjdnr 200 mg kullanırken benim de çok aşırı oluyordu ama 100de o kadar olmuyor mesela. Ara ara, belki de hiç olmuyor. Sanırım vücut ihtiyacı kadarını alıp gerisini bırakıyor 🙈
Minikbiranne35 Mjdnr öyle olabilir o zaman ayretten iğne de vermiş kullanıyorum popom kalkmıyo yataktan
Minikbiranne35 Gulsumulass şimdi aynısı bende temiz bir tişörtümü feda ettim eşit parçaya bölüp pamuk gibi altıma bırakıyorum pedte bende pişik yapıyo
asell13 Minikbiranne35 bende de aynı iç çamaşırı yönünden hep ıslak zaten normal üstü akıntı var extra fitille uğraşamam diye içmeye razıyım 🤷♀️ 100 mg düştüm ama hala içiyorum
seymaa7 Minikbiranne35 geceleri alman daha iyi olur ben yatmadan hemen önce yapıyorum kullandıktan sonra zaten 1 saat ayağa kalmamak öneriliyor
asell13 Minikbiranne35 gece bile atıyor ömrümü tüketti 😅😅 en iyisi gecede içmek zaten uyuyoruz ben öyle yapıyorum
seymaa7 Minikbiranne35 biz 17.haftadan sonra kullanmaya başladık ilaç ihtiyacı olanı aldıktan sonra kalanını akıtıyor maalesef ben pedlerle önlüyorum korkulacak bir durum değil
Minikbiranne35 seymaa7 bende öyle yapacağım sabak ağız yoluyla içip akşamları fitil olarak kullanacağım